Tåke 2
Lav tåke over Lillehammer.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger273
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_436306} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bredo ø.
jeg har ikke rettigheter til å gjøre meg kjent med retningslinjene for gruppen, men min første tanke var "alt blir ikke nødvendigvis bedre i sort/hvitt" og min andre tanke var "jeg kan kjøre meg en tur så ser jeg noe penere" men det var kanskje ikke meningen at det skulle være pent?
Eli R.
Pent trenger det jo ikke være. Kan være mystisk og skummelt også. Jeg syns det er bra at man ser flere trær bakover - for å få mer dybde.
Ellers må jeg innrømme at dette har jeg sett ørten ganger før...lignende. At det er en scene og jeg venter på skuespillerne. Men mener at det er et bra utgangspunkt for noe mer.
Ivan H.
Hei,

Pent eller ikke, synes ballansen blir høyretung her. Jeg får en følelse av at jeg detter til ut av veien. At bunnen er så mørk, hjelper ikke på det.

Ellers et greit dybde-tåke-bilde, men det engasjerer ikke så mye. Litt usikker på hva som skulle til for at jeg skulle likt dette bedre. Kanskje et menneske?

Jeg liker toppen av bildet best, tretoppen og lyset. Kanskje fokusert mer på det? For eks et stort kutt nede, opptil slik at bakkelinjen ender opp nede i høyre hjørne. Det hjelper også litt på ballansen.

Mvh
Ivan
Leif Egil H.
Hei

Veien svinger til venstre.
Treet ruver og tar mye oppmerksomhet.
Bak til venstre skuler jeg et hus med et annet tred foran seg.
Det er spennende lys bak treet.

Komposisjonsmessig savner jeg noe som vekter bildet mot venstre. Selv om mye av bildets innhold er på venstre side er denne delen noe uengasjerende.

Det er en fin formidling av stemning, kall høst.

Jeg ville kuttet de nederste cm av bildet opp til like over andre stake i autovernet. Dette gir meg mer balanse i bildet.
Eventuelt flyttet posisjonen for opptak noen skritt til venstre for å få med mer av jordet på høyre side og gi de to sidene av treet mer balanse.


Leif Egil
Håkon B.
Er nok litt enig med Ivan, det mangler på en måte noe menneskelig i bildet. Men personlig liker jeg godt denne typen bilder, tåke er fantastiske tilføyninger i et motiv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu