Kronhjorten brøler
Utpå ettermiddagen kom denne kronhjorten frem i åpent lende og brøler utover sitt revir, nabobukken svarer umiddlbart og dermed er brølekonserten i gang.
For meg er dette høstens store naturopplevelse, det å være nær det vare Hjortene i deres brunsttid med lyder og lukter som det medfører er medisin for meg i ellers så travel hverdag. Nå er brunsten stort sett over så da er det bare å glede seg til neste høst.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431447} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Elena N.
Dette er et godt bilde! Bravo! Hvilket objektivet du hadde brukt?
Rolf S.
Takk for kommentaren. Objektivet jeg har brukt er en 300mm F2,8 med 1,4x converter.
Mva Rolf
Andreas B.
Et kjempeflott bilde Rolf. Flott dyr, flott natur og veldig god plassering av hjorten i bildet. Misunner deg den opplevelsen der. Det eneste jeg skulle muligens sett var annerledes var at gevirer var enda skarpere. Ser av bildeinformasjonen at bildet er tatt med 1/30 sekkund om jeg har forstått riktig. Et 7D kamera har vel så godt når det gjelder høye ISO hastigheter at det kunne vært mulig å øke helt til 1600 for å mindre lukkertid. På den andre siden viser uskarpheten at geviret er i bevegelse, og kan være begrunnet ut fra dette.
Arnold H.
Eg likte dette. Hjorten trer tydeleg fram. Bakgrunnen er akkurat uskarp nok til å bidra til å framheve hjorten, og skarp nok til å vise kva miljø hjorten er i. God oversikt har han, der han står i halinga, og brøler ut over.

mvh
Arnold
Jan Inge K.
Dette er vel så nærme et klassisk hjortebilde som man kan komme både hva gjelder dyrets positur og bildets komposisjon.. Men når det er sagt: Det er ikke noen selvfølge å komme i posisjon for å ta et sånt bilde! Synes du har gjort en god jobb både hva gjelder ansmyging og fotografisk resultat..:-)
tove j.
Flott situasjonsbilde av denne hjorten. Må være en stor opplevelse å være vitne til slikt ute i naturen.Jeg synes kansje støy i bildet pga noe høy ISO trekker litt ned her. Vennligst Tove J.
Kjell ivar K.
fint komonert bilde. liker plaseringen av hjorten. farge gjentakelse igjennom hele bildet gjer en bra følelse å se på det.

kjell ivar
Rolf S.
Takker for nye kommentarer.
Mvh Rolf
Magnar L.
Bildet oser av høst og hjortebrunst. Hjorten er fint plassert i terrenget. Den lille uskarpheten på geviret er bare med på å gjøre bildet mer levende. Dette bildet skal du være veldig godt fornøyd med Rolf.
Mvh Magnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu