Kontraster
Konteinerbåtene til Nordpool blir små mot bergveggene til Seiland, der vi skimter Seilandsjøkenen på toppen omkranset av nysnø.
Ikke helt fornøyd, skulle nok brukt 70-200 for å få et bedre perspektiv og detaljer i fjellene. Dette objektivet er ikke så godt i kombinasjon med D3 og lange avstander. Det er nesten tre mil bort til breen på toppen og vel to mil til fjellveggen. Neset du ser i bunnen er Storekorsnes.
Bildet inngår i albumet Slik er det her - Natur og mennesker i Finnmark - og Nord-Troms.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-10-01 00:45:06
    Versjon #2
Utstyr
  • D3
  • Nikon AF-S VR 24-120 f/3.5-5.6G IF-ED
  • Brennvidde120mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_425251} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Per Harald O.

Vakkert landskap, flott komp.
Kunne vært morsomt å se dette med mer moddelerende lys. Dvs. sent eller tidlig på dagen.
Venche J.

Tusen takk for kommentaren Per Harald. Jeg skal se hva jeg kan få til å dagene fremover. Har tenkt tanken om en kveldstur dit ut. :)
Wenche.
Lars-Anders M.

Det er rart, men nesten alle dine bilder med fjell og himmel i bakgrunn har ett blåstikk eller vad man skall kalle det på min skjerm. Jeg har nevnt det før. Tror ikke det er min skjerm som er feil. Er det noen annen som ser det samme? Ellers skjønner jeg ikke dette.
Bildet er ok.
Mvh
LAM
Venche J.

Lars Anders. Det er disig på sjøen med blå himmel rett over (det ser du på sjøen), og det er blåstikk og veldig langt bort til fjellene. Om jeg reduserer det så blir det en grå hinne over hele bildet. Det er regn og snø i lufta og da får himmelen her oppe en slik farge under visse lysforhold. Som jeg skriver over så er det objektivet jeg har brukt ikke så bra under slike forhold sammen med D3, som krever super optikk. Bare jeg kan lastes for det, for jeg orket ikke å gå tilbake til bilen å hente 70-200 mm. Da hadde jeg heller ikke fått med båten. :)
Wenche.
Ottar P.

Flott bilde av en vakker natur.
Veldig bra!!
Per Einar G.

Hei Wenche, flott landskap og komposisjon.
Som LAM nevner så er jeg av samme oppfattningen, det skurrer litt, kunne du ha løst det med et circular polarizer filter eller, tror det! ?? ellers kan du jo prøve ND Grad 2 eller 4 dersom du ikke kan klare å fikse det med Curves/levels i PS da.
Landskapet i forgrunnen, med båthuset ser jo TOPP ut.

Mvh
Per E.
Lars-Anders M.

Beklager men jeg ser ikke att bildet er noe å vise som det nå er, da jeg skjønt att det ikke er min skjerm det er noe galt med. Da jeg er av den meningen att man må kommentere det som ikke er bra, skriver jeg det jeg mener. Jeg syns det er for mange kommentarer som er bare hyggelige hilsener. Som denne
idag kl. 22:40
Flott bilde av en vakker natur.
Veldig bra!!
Har han ikke sett himmelen og fjellet.

Mvh
LAM

Venche J.

Akkurat dette bildet nytter det nok ikke å pynte på. Det får ligge her til skrekk og advarsel, så få jeg bare ta turen og prøve på nytt igjen. :)
Wenche.
Terje M.

Hei Wenche.

Jeg synes at motivet er fint, det er flott natur. Forgrunnen synes jeg er veldig fin, men som andre har påpekt blir det litt rart med blåstikket i bakgrunnen. S/H versjonen fungerer bedre for meg.

Mvh
TerjeM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu