Anker på dekk
Bilde fra AH operasjon i nordsjøen.
Bildet inngår i albumet Offshore - Bilder fra arbeid i nordsjøen
Utstyr
  • Sony a200
  • Sigma 17-70
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_414415} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Odd Einar F.

Eg synest dette var eit interessant arbeidsbilete frå oljeverksemda. Det syner dimensjonane på utstyret som vert brukt og er såleis ein god dokumentasjon for oss på land. Eg kan ikkje uttrykka, men eg vonar du forstår det eg lurar på. Den store øya som går langs kjettingen tek tydlegvis opp ankeret. Det er ikkje synleg kva de brukar for å trekke denne langs kjettingen. Her er det plass til eit nytt bilete. Likeeins korleis de får ankeret opp på båten. Helsing Odd Einar.
Christian R.

Hei Odd Einar. Den ringen som er rundt kjettingen kalles for en "chaser-collar" og det er rett som du sier at vi drar denne langs kjettingen til vi er kommet ut på ankeret. Den er koblet til vinsjen ombord hos oss og vi slakker ut nok wire til at den er kommet ned på havbunnen pluss halve havdybden, da glir den fint.

Jeg får ikke legge ut så mange bilder her på foto.no, men jeg la en link til en post jeg laget på dyxum.com i beskrivelsen; http://www.dyxum.com/dforum/rigmove-deepsea-atlantic-16-p...50209.html
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu