Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-07-31 00:13:59
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-08-02 13:33:26
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger407
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412845} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Peter M.
Hei Marius, dette var eyecatching. Jeg har en greie for slike trær. Resultatet er delikat, fint toneforløp. Liker speilingen som er litt blurry av svak vind på overflaten. Er litt Michael Kenna i dette "solitude" (ment positivt ;-)
Men det er noe som forstyrrer i øyet over tid, kan ikke sette ord på det akkurat nå. Skal komme tilbake senere, kanskje jeg finner ordene da. Uansett, BRA!

Mvh Peter M
Erik J.
Dette har svært mye godt i seg, jeg vil si at det har et kjempepotensiale! Men du er ikke helt i mål, jeg ville oppsøkt dette stedet på andre tider av døgnet/andre lysforhold. Men alternativt, jobb mer med etterbehandling, kanskje det er tilstrekkelig. Treet og speilingen er ok, men jeg ville dratt fram betydelig mer kontrast rundt, og gjerne litt vignettering som tok vekk følelsen av høylys dag...
Marius N.
Takker for veldig inspirerende tilbakemeldinger. Følte vel egentlig at jeg ikke var helt ferdig selv...jobbet meg litt bort:) Takker for gode tips Erik, har jobbet meg fram til et bedre resultat (tror jeg)
Roger H.
Har sett en del på originalen og V2. Jeg får en finere opplevelse når jeg ser originalen fordi det har finere gråtoner.
En ordinær komposisjon men jeg liker det jeg ser.

vh Roger
Peter M.
Hei igjen Marius, jeg liker ikke v2. V1 har som Roger også påpeker "finere gråtoner". Det er noe med komposisjonen jeg ikke blir helt fortrolig med, er sikkert det at jeg forventer litt mer. Den er ok, men kunne vært bedre. Kanskje du burde prøve (som nevnt) andre tider på døgnet. Lykke til videre!

Mvh Peter M
Marius N.
Takker for nye tilbakemeldinger. Er nok enig ang. gråtonene, lett å jobbe seg blind.
Har du noen forslag til koposisjon Peter? Liker midtstillingen selv men kunne kanskje lagt treet mot høre side, hva tror du?
Edmund M.
Et bra landskapsbilde der komposisjonen er basert på symmetri. Sammen med speilingen i vannet gir det fotografiet et preg av fred og ro. Dette uttrykkes også best i v1. For meg blir v2 litt kunstig. Den høyere kontrasten skaper en form for dramatikk som etter min mening strider mot fotografiets øvrige uttrykk. Glorien som oppstår rundt treet føles heller ikke riktig for meg. V1 har et fint toneomfang selv om jeg ikke tror det hadde gjort noe om bildet hadde vært en tanke mørkere. Bedre etterbehandling er nevnt lengre oppe blant kritikkene. Det er ikke bestandig at altfor mye tukling med et fotografi som dette vil være av det gode. For meg er det viktig at troverdigheten ved et fotografi er tilstede.
Jeg liker bildet godt, og vil oppfordre deg til å oppsøke motivet i andre lysforhold. Hva med helt stille vann og tåke..?
Mvh. Edmund M.
Marius N.
Takker for det Edmund, skal nok tilbake en gang problemet er at jeg trenger en båt for å komme til denne vinkelen av øya.
Ny versjon er lagt ut, denne gangen har jeg ikke dratt så hardt i spakene:)
Roger H.
Hei igjen Marius
Har sett litt på V3, men jeg synes fremdeles at originalen er best da jeg liker toneomfanget der bedre. Det er vel mulig det var sånn du hadde tenkt bildet når du tok det.

vh Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu