*uten tittel*
Synes dette bildet ble veldig stemningsfullt, liker effekten svart/hvitt gir bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-01-16 14:14:58
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger535
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_41260} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thale B.

grått trist kjedelig
Carina O.

Kjempe fint bilde!!
Man kan nesten føle tristheten i bildet.
Helt herlig bilde.
mye av stemmningen kommer nok av at bildet er grått.
synes kommemtarn ovenfor var en smule usakelig!! personen vet tydligvis ikke hvordan et bra bilde ser ut..
jeg synes nå bildet var kjempe fint.. håper det kommer flere sånne bilder fra deg sonja-marie.. g
Morten &.

Enig med TBK...dette ble for grått! Bruk levels i ps for å justere dette. Utsnittet er greit.
Avsluttet .

Legger meg litt i midten.... bildet har sine gode egenskaper, men det er nok mye å forbedre. OK komposisjon med godt med luft i modellens blikkretning, grei beskjæring - kanskje litt mye på høyre side. De fleste portretter blir best når modellen ser inn i kamera, så om din modell hadde klart å holde den melankolske stemningen og samtidig ha kontakt med fotografen, så hadde bildet fått et strekere uttrykk.
Man kan skimte teksturen i bakgrunnen, og det er ikke heldig. Gå litt lenger fra bakgrunnen, bruk litt tele (regner med at du har en zoom på ditt digitalkamera) slik at bakgrunnen blir uskarp og ikke forstyrrer hovedmotivet.
Men grått og konturløst er det, og da blir det lite som fanger blikket mitt. Det trengs mere kontrast og overganger mellom lyst/mørkt, du mister ikke stemningen av den grunn. Gjør et efterarbeide i PS, eller ha kraftigere lyssetting på modellen.
Et par ord til slutt, at du synes at bildet er stemningsfullt og at det gjør seg best i S/H er egentlig ikke så viktig, det er jo jeg som skal mene noe? En bruksanvisning tilfører nok ikke så mye. Og til CO: synes alles kommentarer får få lov til å stå uimotsagt og for seg selv, å kommentere andres kommentarer tilfører heller ikke så mye.
MVH
Vegard E.

Hmm, synes jeg kan skimte at det har fått noe for hard behandling når det gjelder komprimering av filstr...Fungerer meget fint å justere nivåer i ps for fargeversjonen, som Morten & Magnus foreslo, og så evt. ta det rett over i gråtone...Da ble det faktisk riktig så pent, synes jeg. Ha en fin kveld! :)

Mvh Vegard
Avsluttet .

Det trengs både og jobbe med motiv og det fototekniske her. Det er ikke noe progresjon skapende i skulderklapp og ''fint og flott''.
Du har fått endel pekepinner i kommentarende, se på andres bilder, mange bilder og prøv igjen.
<span style='color:blue'>~Ivar~</span>
Avsluttet .

Hei,

Hmm.. har sett MYE bilder på denne siden siste årene, og jeg personlig synes ikke dette bildet er så ''dårlig'' utført som jeg får inntrykk av på kommentarene over. Jeg kan være enig i noe, men bildet har potensiale og det skal ikke mye til for å rette småting her så det blir et kjempebra bilde både komposisjonsmessig og teknisk.
Gi meg gjerne mailadressen din Sonja-Marie så skal jeg sende deg et eksempel + forklaring.

/MR
Sonja - Marie T.

Tusen takk for tilbakemld, er relativt fersk når det gjelder foto, så jeg setter pris på tilbakemld på hvordan jeg kan gjøre det bedre. Det er jo det jeg lærer av!
Avsluttet .

litt justering i levels er vel egentlig det eneste som trengs her :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu