Anniken
Min samboer og fotomodell
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5000
  • -
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • ja
  • AnnetBildet er tatt i studio med studioblitz
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1004
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38227} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Stilig bilde.

Jeg savner imidlertid litt av kroppen. Det er liksom bare et hode og noen ben der. Litt kontur og en aning kropp hadde vært fint.
Thomas A.

fint bilde, men litt for utbrendt etter min menig.
mvh
thomasa
Kent L.

synes ikke det gjør noe..at det er utbrendt..stilig ansiktsuttrykk modellen gir fra seg..men savner kanskje litt av kroppen..ellers et bra bilde
Avsluttet .

Synes utsnittet her fungerer bra. Savner litt mer kontrast og skarphet.
Arild S.

Annerledes.
Syns ikke det gjør noe om mesteparten er utbrent.
Usikker på om det holder i lengden.

Arild
Bent S.

Når et fotografi blir så lyst, blir mye av detaljene borte, noe som igjen kan medføre at viktig eksisterende bildeinformsjon kan oppleves som amputert, eller om du vil, se ut som om den er visket ut, istedet for å fremstå som High-Key. Og da blir det litt imot sin hensikt, vil jeg tro. Etter mitt skjønn ville bildet tjene godt på om det var litt mere detaljer på selve kroppen, slik at man aner formen såvidt. Synes å såvidt ane at det er en ''boa(?)'' i hvitt, rundt henne og også den er helt utbrent. Selve komposisjonen er spennende og modellen ser ut til å
trives foran kamera.
Mvh. Bent
Ragnar W.

Litt mer tegning her og der hadde nok vært å foretrekke. Likeså litt mer kontrast på det som allerede synes. Prøvde noen enkle justeringer med ''Levels'' og synes det hjalp betraktelig.

Men jeg liker det godt og vil gjerne se en forbedret versjon!

Tomm H.

Dette bildet er overeksponert. Benytter teknikken selv i en del sammenhenger men går aldri så langt som her. Ihvertfall ikke på det materialet som jeg presenterer videre.

Lars B.

Jeg må si at jeg har fått mange flotte komentarer på bildet jeg har lagt ut av Anniken. Først og fremst må jeg si at kritikken har vært konstruktiv og selvfølgelig en kritikk jeg kan tåle ut i fra at jeg vet hva jeg kan yte. Ikke misforstå, jeg er ikke noen verdensmester, men nettop her på foto.no føler jeg at det er det rette forumet til å eksperimentere litt.
Og eksperimentere er det jeg faktisk har gjort, ikke minst fordi hele fotograferingen var et eksperiment når det gjelder kamera. Hig-key effekten, eller overeksponeringen som enklte har valgt å kalle det, er faktisk gjort i fotoshop, noe som gjør bildet nesten litt grafisk.
Men som sagt, veldig hyggelig med all kritikken, og neste gang jeg legger ut et bilde, håper jeg på minst like stor oppmerksomhet, enten den er negativ eller positiv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu