Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger280
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_373027} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Reidar V.
Fint bilde hvor bildeflaten er godt utnyttet, liker dybdevirkningen råken gir. I første omgang syntes jeg den store hvite flaten i forgrunnen var vel dominerende, men med de svake avtrykkene i snøen skaper også de en fin dybdevirkning og leder blikket inn i bildet. Dette likte jeg!
Martin M.
God dybde, fine detaljer og en deilig ro i motivet. Jeg vet ikke om jeg er helt enig i det store hvite feltet nederst i bildet. Her ville jeg enten ha kapet en del, eller gjort sporene litt tydligere.
Ole A. V.
Takk for kommentarer, nyttig å se delte meninger om komposisjonen. Flaten er ment å utgjøre en vesentlig del, og det er også bevisst at ikke sporene fremstår med mer kontrast enn de gjør. Imidlertid godt mulig at det er en del variasjon mellom ulike skjermer mtp hvor godt sporene viser.
Litt usikker på om jeg evt. kunne ofret noe av venstresiden for å kutte litt i bunn.
Morten M.
Er enig med Martin, synes snøpartiet i front og innover i bildet blir for dominerende. Hilsen Morten
Avsluttet .
Bildet ble bra det Ole. Fin oppbygging, og jeg synes ikke det ble for mye snøflate i forgrunnen. Hvis sporet ikke var der hadde jeg nok valgt å beskjære vekk noe. Slik det er nå synes jeg sporet har et viktig inntrykk i bildet hvorpå det går videre innover i den virkningsfulle dybden. Uten sporet og den store flaten hadde bildet bare blitt ett klassisk landskapsbilde.
Thomas R.
Jeg liker denne komposisjonen. du må for all del ikke kappe noe her. Da vil bildet klappe fullstendig sammen etter min mening. Fotsporene i snøen er nok forgrunn.
Ole A. V.
Takk for kommentarer, setter pris på at også de som ikke falt for komposisjonen tar seg tid til å utrykke dette!
Roger H.
Det her gjorde seg i s/v. Det er helt sikkert.
For min del har jeg ingenting å pirke på her. Komposisjonen og det hvite feltet hever bildet.
ville ikke kuttet noe.
vh Roger
Stig Børre E.
Ikke veldig spennende, men jeg syns du får mye ut av motivet med komposisjonen/utsnittet. Tonene er også bra. Behagelig for øyet.

StigB
Ole A. V.
Takk for kommentarer til dere to siste. Spenning var nok ikke akkurat det jeg hadde i tankene med dette bildet nei, mer mot ro og antydninger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu