Bildet inngår i albumet Prøver meg på gatefotografi -
Utstyr
  • Nikon D40
  • Nikon Nikkor AF-S 55-200mm 1:4-5.6G
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354018} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Torbjørn V.
Får litt Abbey Road (er det rett skrevet?) følelse av dette - men hvor er resten av Beatles? Rask lukkertid gjør at han flyr gjennom luften - litt lenger hadde skapt litt mer liv, men da på bekostning av at du antagelig hadde måttet blende ned og fått mer dybeskarphet. Dybdeskarpheten synes jeg er hensiktsmessig her og ville ikke hatt mer. Kontrastene og sorthvitten er rett på - men innholdsmessig vet jeg ikke helt hva jeg synes...;-) Det er litt for muntert for meg;-)

Mvh Toby
Avsluttet .
Posituren til mannen med flosshatt er glimrende. Kjempefin nestenberøring.

Kunne tenkt meg mindre dybdeskarphet. Syklistene baki der er ikke så veldig stilige. Hadde det ikke vært for syklistene og trafikklyset, hadde det sett ut som om bildet er fra en svunnen tid.

Det er ikke for muntert for meg; jeg likte dette :o)

Hilsen Stig Rune
Berit N.
Jeg kunne tenkt meg mer dybdeskarphet jeg. Med både mannen i farta med hatt og syklistene og tilskuerne i bakgrunnen skarpe. Mannen i forgrunnen er så svart mot omgivelsene uansett at han vil være hovedmotiv og blikkfang, med alt skarpt tror jeg det ville blitt et bilde med masse liv og energi.
Gaute Lind F.
Hei Lene.
Et flott gatebilde synes jeg. Du har fanget personen i luften, som gir spenst og liv til bildet. Flott å se et "gla"-gatebilde. Det er nesten gått inflasjon i de mellankolske gatebildene.
Jeg er enig med Torbjørn ang dybdeskarphet. Denne er fin. Tror bildet hadde blitt for uryddig dersom du hadde økt denne.
Ser du har tatt bildet på 200mm. På denne brennvidden skal det lite til før bildet blir uklart. Panorerte du motivet? Og dersom ja, brukte du stativ?
Lykke til videre.
Mvh, Gaute.
Lene L.
Tusen takk:-)
Mange konstruktive lærerike kommentarer,jeg kan ta med meg videre!
-Gaute:Bildet er tatt håndholdt,et snapshot!Sto og så på et sykkelritt...rakk ikke å gjøre noe med innstillingene!

Lene
Jan Erik H.
Et skikkelig street-photo etter min mening. Alt det overeksponerte gjør at det blir litt slitsomt for øynene, men jeg likte kontrasten mot dressen. Syklistene er for meg en viktig del av det komplekse øyeblikket.
mvh
Lene L.
Tusen takk til deg og Jan Erik :-)

Lene
Jon K. L.
Stilig bilde, - spesielt ved at han så godt som "svever" i lufta. Fint plassering av objektet og bakgrunnen, men jeg tror kanskje jeg ville ha kuttet litt i underkant.

Jon K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu