båt1 HDR
Bildet er tatt utenfor Bud. Dette er mitt første HDR forsøk
Er litt skeptisk til HDR men ser at det er lett å bli hekta. Ganske fornøyd for å være første forsøk, men vil veldig gjerne ha kritikk.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon DX AF-S NIKKOR 18-70 mm ED
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLagde 3 versjoner av 1 eksponering. Brukt CS2 og Photomatix.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_348915} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Dette var skikkelig effektfullt. Hvilke eksponeringsintervall ble benyttet ?

Mvh Åsmund
Avsluttet .

Det er lett å bli hekta på hdr ja, men det er også svært lett å dra for hardt i spakene for å få til en mer særegen effekt. Her synes jeg du har nærmest ramlet på spakene. Ser ut til at du har brukt photomatix. Anbefaler deg å se mer over bildet først. Ikke dra "spakene" rett over på den andre siden, men heller litt etter litt. Synes du skal gjøre et nytt forsøk for motivet og komposisjonen er det ikke noe å si på. Vennligst ikke ta det som noe negativ kritikk, men heller konstruktiv ;)
Jan Erik H.

Takk Egil, tar det ikke negativt. Heldigvis valgte jeg her bevisst å ramle på spakene, som du kaller det (morsomt uttrykk). Dette bilde er mer et eksperiment, jeg liker nok også de mer subtile HDR bildene. Men drøy HDR er jo nesten en egen stilretning, og den har også mange tilhengere.

Til Åsmund, brukte curves i photoshop og endte opp med 2 0 2.
Avsluttet .

Jeg synes at du ramlet godt...Likte dette---har brukt navnet mitt noe ganger...likte det ikke. Ikke her heller. Ellers supert etter min smak.

Mvh
Wilko
Eric F.

veldig stilig, kraftige farger og fin beskrivelse av kysten.
Jørgen S.

jeg liker dettte. Kansje litt for mye rødt, men det er det eneste jeg kan kritisere her. Er nemlig blitt forelsket i hdr.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu