Skjønnheten og udyret
Bildet inngår i albumet Teddy og andre småkryp -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_340441} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Øistein W.
+1
Fint og skarpt bilde av korsedderkoppen.
Den virker svær?
Kanskje litt rotete bakgrunn.

Mvh.
Øistein
Steinulf L.
+1
Vellaget dette. Fin skarphet på Teddy.
May-Lise L.
+1
Den var ganske stor, ja! Jeg er fasinert av disse krypene, selv om jeg ikke liker dem. Grøss :) Bakgrunnen var ikke så mye å gjøre noe med siden rosetreet står inntil en vegg, og koppen ikke ville snu seg da jeg spurte. Takk, begge!
Gunnar L.
+1
Et godt bilde, kanskje er motivet litt for midtstilt?
Enig i det med bakgrunnen, men det er jo ikke alltid mulig å gjøre som man vil med den.
Ellers en ekstra bonus for en meget treffende billedtittel.
MVH
Gunnar
Nils Christian S.

Et kontrastfullt og spennende bilde. Kreativt fotografert.
Anne-Lise S.
+1
Tumbnailen pirret min nysgjerrighet, og jeg har blitt sittende og studere edderkoppen din en liten stund. Synes du får frem detaljene ved den på en flott måte, og synes det er fascinerende med dette nettet, de 8 øynene, beina... Tittelen er god, men udyret? Må være rosa det? he, he... Neida, tar den! Noen er jo livende redde for disse flotte skapningene, og nå som de har funnet sort enke i Sweden, så har vel noen begynt å lete her i landet også, tenker jeg. Jeg synes det er synd med diagonalen bak; at den er såpass synlig som den er, og i tillegg har du en god del ... pixellering rundt omkring. Mulig pga komprimering eller kan du ha skarpa dette opp en del? Kanskje kan det være fargestøy også. Du vet det best! Ellers flotte detaljer, som allerede nevnt. Rett på... Ja, ja... Kanskje ikke det mest spennende valget av komp, men vist den frem får du gjort!

Anne-Lise
May-Lise L.

Hei, Anne-Lise! Nei, bildetkvaliteten er ikke perfekt, det vet jeg. Jeg liker heller ikke diagonalen, men den er der. Jeg har kun skarpet det opp en liten smule. Det var begynt å skumre, det blåste, og forholdene var langt fra ideelle. Måtte ha hjelp til å holde rosen stille, og det var heller ikke bare-bare, med en nabo som lider av edderkoppskrekk! ;) Men jeg er stort sett fornøyd med bildet. Takk for kommentaren! Takker også GL og NCS :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu