Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger576
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328395} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjetil D.
Originalt dette her. Ser ut som han sjøsetter en blomst eller noe. Kanskje ligger det en tanke bak.
Vil benytte anledningen til å si at du har et fantastisk profilbilde : )
Helge .
Hei Stine.
Det første som slo meg ved dette bildet er den gode komposisjonen med personen
oppe i hjørnet og måten armen speiles.
Dette er et godt gjennomtenkt bilde som virkelig gjør seg i sort /hvit.

Mvh
HRB
Georg K.
Deeply impressed by this image - hard to really phrase what it is - and in the end it is anyhow in the eye of the beholder.....
It has some real poetic power to me - I just love this idea of the hand reaching out with care to the fragile surface - framed by this unforgiving mosaic.
The use of the mirror-effect, underlining, foreseeing the expected touch of the hand.
It is a rather strict image - very concentrated cropped - while I almost find the foreground to heavy...
Very nice photo indeed.. - just was scrolling through your images from the Vesterålen - great stuff there :))

Kjetil K.
Masse rom for tolkninger..og det liker jeg! Bra teknisk og fint i BW :)

-Kjetil-
S. N.
Takk for kommentarer, til dere alle. Bra dere likte det i shv - originalfargene var svært så delikate, turkis og gult, men det ble i meste laget.

GK - alltid hyggelig med dine lange utfyllende kommentarer - og overraskende hvilke bilder du stopper opp ved. Forgrunnen er litt tung, og jeg og er usikker på om den er FOR tung. Speilinga inni de stramme kantene er det som gjør bildet for meg, og jeg skulle ønske jeg gikk nærmere der og da.

(Spesielt morsomt at du trekker frem Vesterålen-bildene, forresten, ettersom det er bilder jeg har tatt på jobb, og sånn sett er det jeg ''bør'' få til. På foto.no forøvrig legger jeg for det meste ut bilder jeg tar på fritida.)

Hilsen Silje
Avsluttet .
Delikat komposisjon og plassering av elementer. Spesielt skyggen av hånden faller fint inn. Veldig bra dette, fortjener trykk på knappen.
Tor-a
Hans Jacob H.
Handlingen i bildet gjør meg nysgjerrig, bassengkanten gir en flott symmetrisk komposisjon der armen/personen bryter fint. Speilingen i vannet er delikat, og tonene er flotte. Synes igrunnen ''ruskene'' oppe til høyre også er fint, det gir dybde og viser at ''det er mer'' der bak. :)
Inger-Lise S.
Hei! Et annerledes bilde, ikke så uvanlig fra deg. Man må stoppe opp og tenke litt. Bra. Et fint motiv. Jeg liker komposisjonen du har valgt. Bildet gjør seg i sv/hv. Her er rom for tolkninger.Ergo, bildet gir spenning.Liker dette!

Inger-Lise
Anne Kari Berg K.
Fin og gjennomtenkt komposisjon. Får assosiasjoner til blinkskudd jeg har sett av fotografer fra 60-årene. Et bilde man legger merke til.


AK
Stig Børre E.
Komposisjon og toner er knall, handlingen er såpass uklar at bildet må betraktes en stund (forstår fortsatt ikke hva det er, eller hva som skjer...)
Speilingen oppe til høyre er jeg litt usikker på. Positivt eller negativt irritasjonsmoment...?

StigB
S. N.
Takk til alle som har tatt seg tid til dette bildet.
Bildet har ligget på maskinen i over et år, og jeg var egentlig ikke så fornøyd med hvordan jeg hadde utnytta motivet, som var en øyeblikkssiutasjon, og ikke noe planlagt. Det var først da jeg bestemte meg for å gyve løs på en tung shv-versjon at jeg syntes det ''satt'' bedre, og at det som gjorde at jeg følte for å fotografere i utgangspunktet, kom fram. SEB - rusket oppe til høyre synes jeg nok selv må være med. Men jeg skal revurdere uten at jeg kan love at jeg blir enig med deg ;) Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu