Lykke for en liten pus
Ikke noe spesielt godt bilde teknisk annet enn at det er et koselig øyeblikk- gjør godt å se på.
Utstyr
  • Nikon EM eller FM
  • Vidvinkelzoom
  • Blender-
  • FilmtypeFujichrome
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307786} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ingunn E.

Virkelig søtt bilde! Ser ut som om de nyter det :)
Likte tittelen veldig godt :)
Ann Kristin S.

Veldig koselig øyeblikksbilde. Mamma,n koser seg med ungene og ungen mellom bena hennes slapper av og føler seg helt trygg. Hører nesten malelyder når en ser på bildet. Synd at bildet manglet litt på det tekniske, men det betyr ikke så mye bestandig.
Mvh Ann Kristin
Per Reidar L.

Takk for positive kommentarer! Jeg glemte å skrive at dette er et av lysbildene fra åtteårene jeg har liggende som en fotobutikk har digitalisert for meg, regner med at det var en automatisert prosess siden det bare kostet kr 200 for 100 bilder. Resultatet er heller ikke topp. Lysbildene så mye finere ut på en prosjektor
Ole A. V.

Bruker ikke å kikke så mye på kattebilder (selv om vi har katt selv), men dette var vel så idyllisk som det kan bli. Det tekniske er nevnt og forklart fra før.
Wenche J.

Hei Per Reidar, dette er godt for sjelen å se på. Det tekniske er nevnt og forklart. Takk for at du deler bildet med oss:):):)
mvh Wenche
Eileen O. H.

Skikkelig kosebilde:-) Ser ut som kattemor går inn for mammarollen110%:-) Og lillepusen er i den 7. himmel.
Teppet, som buler litt opp i nedre venstre hjørne forstyrrer meg litt, men det er jo det ikke så mye å få gjort noe med....
Likte bildet!

mvh
Eileen -som gjerne skulle hatt en liten pus....
Kristel S.

Hei Manfred.

Det gikk et sug gjennom meg da jeg så dette - jeg husker da godt disse fredfulle pusene fra Kvilhaug :-)
Jeg lurer på om det ikke var denne pusemoren som fikk barna sine i senga mi, mens jeg lå og sov? En veldig spesiell opplevelse var det, unektelig. Jeg har vel aldri følt meg mer utvalgt her i verden enn hva jeg gjorde da.
Sett bort i fra egne minner, så er jeg ikke i tvil om at jeg synes at bildet skiller seg ut fra de fleste pusebilder. Her oser det av en harmoni som, som du selv sier, gjør godt å se på. Jeg blir både puse- og babysyk av å se på det! :)
Ellers er det kjekt å se at du har lagt ut så mye bilder her, nye så vel som gamle. Selv har jeg ikke hatt tid, på alt for lenge. Dvs, bilder har jeg alltid tid til å ta, men å sitte med pc'en har det vært verre med. Nå begynner det imidlertid å roe seg ned, endelig, og jeg tenker at jeg kanskje kommer i gang igjen snart.

Hilsen Kristel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu