''Busstopp - for en UFO!''
But the funniest thing was
When I was leavin' the bay
I saw three ships a-sailin'
They were all heading my way
I asked the captain what his name was
And how come he didn't drive a truck
He said his name was Columbus
I just said, ''Good luck.''
Utstyr
  • Samsung GX 10
  • Pentax SMC Pentax-FA 28-80mm (1:3,5-4,7)
  • Brennvidde34mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeIso 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jani F.

Hei Arne! Dette var definitivt eit annerledes og kraftfullt landskapsbilete! Morsom og treffende tittel, mangler berre at det svever ein person i strålen som mista bussen sin då han vart henta av vesener frå ein annan planet;) Liker godt bilete som kan setje fantasien litt i sving og det har du absolutt klart her!
Mvh Jani........:)
Kari B.

Hjelpe meg for ufo dere har på andre sida av fjellet!

Kult bilde!

Mvh Kari
Arne L.

Takk Jani og Kari.
Jeg har det siste forsøkt å teste ut to ulike pentax-objektiv som jeg ikke helt klarer å bestemme meg for hvilket jeg liker best. Forsøkte derfor å ta noen motsol bilder for å se litt på reflekser og gjengivelse av feltene utenfor sollyset.
Denne dagen var det uværsskyer fra havet som presset seg fram som en massiv vegg .. og i noen korte sekunder fant klart sollys veien gjennom en sprekk i et ellers ganske massivt skydekke. Dette bildet er tatt med den linsa som gav mest reflekser (!).

Det ble noen ganske sære bilder ut av dette .. (har også et klassisk: ''Traktor i solnedgang'' (i mangel av elg!) ;-) Jeg har økt intensiteten litt, men det så faktisk også litt surealistisk ut der og da! ..... (ingen som har kommentert teksten :-))
Tom T.

Helt klart et spennende bilde. Er svak slike bilder som skiller seg ut fra normalen. Komposisjonen er bra. Synes de mørke skyene opp til venstre, tar for mye av oppmerksomheten, litt ekstra etterarbeid i PS, så er dette fikset.

TomT
Eva Marie P.

Steike her ser dåkker lyset ja..dei skal vel med bussen dei også;O)
Kreativt og artig komposisjon Arne. Det e så kjekt å sjå leken med fotoreglene, det gir herlige resultat..
Det kan være fjøsen til naboen som eksploderer...eller he, he kom til å tenke på en sang mama pleide spille om en buss til himmelen. Trur dette e påstigningsplassen. Har du tenkt på det du!!
Likte dette.
-epl
Wenche J.

Hei Arne
Et definitivt annerledes bilde:):):) Ingen ting i veien med fantasien din eller fantasien til de andre som har kommentert bildet ditt. Forfriskende og morsomt testresultat.
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu