too much silence
Bildene mine er bygget opp som plutselige øyeblikk fra noen av livets mangfoldige scener. Du presenteres for et ukjent teaterstykke hvor handlingen er frosset i nettopp dette bildet. Historien du ser har ingen begynnelse, heller ingen slutt, den eksisterer kun i øyeblikket. Forståelsen av innholdet er individuelt, det er dine preferanser som gir bildet mening.

Mange av bildene mine er drømmebilder, ikke det at jeg lager dem i drømme, jeg har bare drømt dem. Mange ganger dukker ideene opp lenge etter at drømmen er drømt, alltid berett til å kaste seg over meg og bli til bilder som dette.

Bakgrunnen er en regntung julegate i Milano, tåka driver mellom de grå murbygningene. Flere steder sto jenter og bød seg fram til forbibilister.
Noen netter senere drømte jeg om julenissen, julegater og julekos, drømmen begynte bra men sluttet dårlig. Her er min versjon av julegatene i Milano 2007.

Det er du som avgjør om jeg lykkes med historien.

Ønsker deg en riktig god fotohelg
Gorm
vått
Bildet inngår i albumet visualiserte drømmer - Her jobber underbevistheten for meg
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikor 28 - 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger342
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_304119} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Geir F.

Så dette bildet sprette opp på red.bubble.com og spurte deg hvor du har vært. Her fikk jeg svaret. Er fascinert på måten du tilnærmer deg fotoet. Selv er jeg også interessert i alternative fortellinger i fotoet, som du vet.
To much silence... går ut fra at det er noe satirisk i denne tittelen? For meg må dette være det sanne julehelvetet...

Ønsker deg også en god fotohelg.

-fløde-
Elisabeth B.

heisann. likte dette bilde. Ha en fin dag. hilsen elisabeth
Per Einar G.

Hallo igjen Helge!

Jeg så også dette på RedBubble. Syntes du formidler dine drømmer og intrykk på en utmerket måte. Vi forbinder jo Julen med kaos, men dette bildet er mere drømmende, så tittelen er meget passende, får en fin ro av å studere dette. Damen i venstre billedkant gjorde mye for bildet.

God helg til deg

Mvh

Per E.
Avsluttet .

Å disse herlige bildene dine.
Må bare sitte å studere,og stadig nye tanker dukker opp i hodet mitt.
For meg har julen blitt mer stress enn kos de siste åra,og det er jo likemye min egen feil som alle andre som bare henger med på karusellen istedet for å hoppe av.Damen til venstre ga meg med en gang tanker om stress,hun ser tom ut i blikket,hun har stresset så mye at hun har gitt opp hehe,eller så er hun en av disse som ikke har det så bra og som julen derfor er ekstra tung for.Alle lysene derimot gir meg tanker om glede og kos og lysere tider.......på flere områder......alle bilene.....stress igjen.
Vel,jeg kan sikkert sitte å se på dette å fabulere i lengre tider,det skal jeg ikke gjøre hehe.
Flott igjen fra deg Helge,bildene dine gir meg alltid noe:-)
Hilsen Tone!
Anne Kari Berg K.

Et fint bilde, tar byens stemning på kornet. Fine farger, syns manipulasjonen er meget bra jobb, en drøm, ja, det tror jeg :)


Anne Kari
Helge R.

Stor takk til dere som er innom og ikke minst til dere som legger igjen noen ord, det er alltid spennende å se hvordan bildet treffer.
Dette bildet ble til da jeg åpna mappen med raw filer fra juleferien i Lombardia. Vi leide bil og fart rundt, masse spennende kirker, mektige fjell, små pitoreske landsbyer som klamrer seg til fjellsiden.
Dette er fra Milano, julaften på veg nordover.
Jenta er en utstillingsdukke, bilen en av mange, begge har vært i bruk tidligere, men ikke sammen.
Jeg lastet opp bakgrunnen og ble sittende å lekte med fargene, prøvte å sprite opp den vinter bleke gaten med den glorete julebelysningen.
Plutselig husket jeg noen flyktige bilder av en drøm, nesten som bildet på skjermen, resultatet ble dette.
Ha en fin kveld hilsen
:)Gorm
Anke S.

hei,fort fort fort,detteer ikkje sc<ress for meg ,bare en særdeles pen julebelysning.den gata virker nesten helt rolig på meg og gir meg ro,av å se på.jeg elsker asfalt,beton og neonlys ,etter at jeg har levd underernært av det i såååååå mange år,men jeg sitter mest inne nå om vinteren og i denne blokka er det så stille,som i graven og d r d ,som er fastsinerende,den stillheten i byyyen,ikke den på landsbyggda,den forventer man seg og hva r d? d syser av vannanlegg,d bråker av traktorene hele våren , lastebilene kjører inn i husa langs veien,man kunne ikke gå tur der ,så suste trafikken der forbi i gata,når man hadde vont i hodet,kjedelig også,småbarn,barnevogn kan ikke gå langt,om vinteren,ville de bli sittende fsst i snøen,7 måneder samme blindvei ,fremmm og tilbake.lastebilene ta kaka,fra kl 22 .ja og så hadde man bare en eller tomatbutikker.nei d r ikke akkurat noe for småbarn og gamle ,som ikke først vil sette seg inn i bilen ,for å kunne få d stille rund seg og den isolerte stillheten kunne da bli veldig plagsom,drepende,halvdau atmosphære og ingen koselige vante menneskelige lyder,sånn at man kan føle seg ,som menneske bland mennesker og ikke som et tre blant trær.hehe,nei j må slutte,som Tone sier,bare med lidt motsatte betrakninger. jeg måtte kutte ut julestresset,har barna latt overta,men hjelper alltid til,så oft jeg kan og det trengs ,for stressende småbarnforelrenes liv,så helt klart. hilsen fa anke
Avsluttet .

Heisann Gorm.

Morsomt og kreativt bilde er min mening. Ja her er alle muligheter åpne.

Deler så absolutt ovennevnte kommentarer.

Forserer man bilen i front og tar med seg ''dama'' til venstre er det vel sikkert duket for en hyggelig tid også.

Garantert strødd utover med barer, nattklubber og hotellrom på denne stripa.
Vil en bort fra utsiden kan en jo gå på innsiden.

Kanskje man etter en hard natts drøm våkner opp som Jeppe i senga, men at det hele er en virkelighet.

Hilsen fra Eivind.





Anke S.

stress for meg,skulle d hete.d r en særdeles fin julebelysning og hele gata utsråler ro for meg. jeg elsker asfalt,beton og neonlys ,pleier j å si etter,at j blev så foferdelig underernært av selve bylivet og måtte greie meg på såkalt ladsbygda.gjett,om d var bråk der,når en ville gå en tur med små barn,barnevogn,eller drar dem etter seg på akebredd.d fantes ingen gangvei.nå har de d,men selv der kunne man ikke gå for bare bråk av alle bilene,som ,særlig i helga ,skulle på hyttene sine.man kunne ikke stå ,sitte, ute og prate en gang på fredags kveldene.da var det stillere på Karl Johann,fordi de ikke raser sånn der og trailertraffikken er jo allerverst.den begynte kl,22 om kvelden.ikke nok med det,da flytter man en km opp fra mainstreeten og da hørte man sus fra alle kanter,lyden gikk opp,anningsanlegg,traktorer ,sauene bynte med bjeller,gikk og vandret ,rett utenfo soverommet kl 4 på morran.et helt bjelleorkester ,så ofte,som de tå opp mat.hele vårånna r d bråk.ingen skal fortelle meg,at d r stille,hva man kaller landsbygd,når d da bare r en stripe med hus og et kruss,3 bensinstationer,en kro et gamlehjem.når j la meg to,da bynte alle de søte små fyglene med sangen sin,alså måtte man stenge vinduet om våren ,for å få ro i soverommet og sov i ro i tillegg.isolert føltes d attpåtil.
d ,som r fastsinerende for meg,r stillheten i byen og allikevel vite,at alt er der,alle sover ,ingen pip,av og til hører man en bildør gå i lås eller en klakkskodame kommer hjem,menneskelige lyder,føle seg som et menneske bland mennesker og ikke som et tre ,bland trær.hehe,dt var noe,av d j skrev og så hoppet d bort,som så mange andre xer .d r så stille,som i graven her i blokka,men ,koselig å vite,at alle er der,selv,om de sover. mvh anke
Lars-Anders M.

Jeg fikk følelse av handelsjul. Tiden går fort når man er over 60.Men ikke er det vel jul nå.
Avsluttet .

dette var litt av en suppe. for min del er det svært lite som fungerer på dette bildet. gatedekorasjonene glir ikke inn i bildet i det hele tatt. skyggene og belysningen på dukken stemmer ikke overens med belysningen ellers i bildet. dukken ser definitivt ut til å være studiobelyst. de skarpe kantene på dukken hindrer henne ytterligere i å gli inn i bildet. ved først øyekast en artig tanke, etter to sekunder ser dette bildet ganske fælt ut. dersom jeg skulle akseptere denne dukken som en 'hovedperson', eller en person, eller hoved-ett-eller annet, så er det en forutsetning at jeg ikke kan identifisere noen andre mennesker med et mer naturlig utseende på dette bildet. dersom du 'soter' frontruten på den fremste bilen vil jeg til dels tilfredsstilles på akkurat det punktet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu