Ingen tittel
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger683
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_300998} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Aina s.

Ingenting å utsette, men jeg ville heller hatt et tettere utsnitt med kun hode/overdelen av modellen, fra halvveis på hånda til venstre og kutt under bh' en. Synes uttrykket hennes og den delen av bildet er best.

Mvh Aina
Einar N.

Hei og takk for kommentar!

Ser bildet har hatt masse visninger på en dag, og bare en kommentar. Vet ikke helt hvordan jeg skal tolke det. Er inmari glad i bildet selv, men noen ganger blir man litt blind for sitt eget. Likte så godt komposisjonen jeg fikk med den ledige og avslappede atmosfæren i bildet. Litt redd for at jeg mister den ved tettere kropping. Men for all del, det er godt mulig det ser bedre ut slik som du foreslår.

Kan hende jeg tar mot til meg og prøver:)

Einar
Svein Erik N.

Syntes hun ser ut til å slappe av 100% her ja. Syntes du har fått frem noen flotte hudtoner med belysningen. Ser også noe støv på linsen din her. Hun har fått et hår på armen og noen vite prikker her og der. Syntes utsnittet er flott.
mvh
SEN
Einar N.

Uffda!

Ser at det har gått litt fort i svingene her ja. Og jeg som er så pirkete på støv selv. Støvet stammer nok fra scan og ikke fra objektiv:)

Uansett, takk for kommentarer!

Einar
Lars-Anders M.

Her har du softet bort hele ansiktet. Og store deler av kroppen. vad vil du vise her?

Ellers takk for kommentaren til mitt ''politikerportrett'
Einar N.

?

Jeg har vel strengt tatt ikke softet bort noe ansikt eller kropp men...
Ønsker vel egentlig ikke å vise noe som helst, jeg synes bare det ble estetisk pent.

Einar
Lars-Anders M.

Vad jeg mener er att beinene er uskarpe og hun skuler ansiktet. Jeg skjønner ikke helt vad du vil med dette bilde.

Anne Kari Berg K.

Hei igjen,

har vært inne på siden din og sett og blitt imponert. Bildene er bare så utrolig velkomponerte og fargene så fine - dine HDR bilder er topp!!!

Dette liker jeg også, det er et annerledes og uttrykksfullt ''modellbilde.'' Hvis jeg skal våge meg til et bitte lite forslag til forbedringer, ville det muligens være å beskjære rett under øyet. Da mister du det fine kvadratformatet, men det forstyrrer meg litt at det bare er en ''flik av ansiktet som synes bak håret. Det hadde du unngått da. Uansett er det et bilde man legger merke til.

Anne Kari
Einar N.

Det var da veldig hyggelig at du likte bildene mine da:)
Var lenge veldig usikker på dette bildet selv. Det ble tatt spontant under en pause i en studiogreie vi gjorde. Likte så godt utsnittet i bildet samt det skjulte blikket som man bare aner såvidt det er. Dette var en gang for lenge siden, men husker at vi hadde det kjempegøy. Det kan være at det er mine assosiasjoner som gjør at jeg liker bildet, ikke vet jeg. Jeg vet jo godt hvordan fjeset ser ut bak håret, så kanskje bildet rett og slett blir for internt?

Einar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu