Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger455
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289684} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Steinulf L.
Mykt, fint lys. Litt synd at garnblåser og horisont går gjennom hodet.
Gunnar John C.
Det jeg umiddelbart ser her er spensten i farvene. Varmt rødlig drag av morgen (aften?) i sanden, mot sitron-og-lime temaet som spraker i himmens blå. Personens fjerne stirring minner noe om den lille hundens. Mange små deltaljer - bøyelenker, staker, båter og små elementer i sanden - jeg tenkte først at de forstyrret, men synes etterhvert at de hører med i den åpne stemningen i dette bildet.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Avsluttet .
Er enig med Gunnar, man kan se lenge på dette bildet, alle de små detaljer gjør jo en
helhet som jeg synes er helt ok. Tror bildet hadde blitt tamt og kjedelig uten detaljene her.

Eirik
Espen A. I.
Så spennende. Alltid like artig å se bilder fra forskjellige kontinenter.
Ser ut som godt fotoarbeid under vanskelige lysforhold.

mvh Espen
Hans Jacob H.
Han ser nesten litt bortkommet ut der han sitter ensom på benken og venter, med et par hunder tuslene rundt i bakgrunnen. Artige fargekombinasjoner med sand, blåtoner i hav og himmel, grønn skjorte og gul mappe under armen. Antakelig morgen eller kveldslys, heller vel mest til det siste... ;)
Asbjørn M.
Bildet har noe daglig dags magisk over seg.
Fargene i seg selv er interessante, men bildet fungerer også i s/h.
Likte det.

Asbjørn
S. N.
Takk for at dere har tatt dere tid til å kommentere. Bildet er - som flere har gjettet - tatt på kveldstid: sola har akkurat forsvunnet bak ryggen til fotografen, og det er bare minutter igjen før det blir mørkt. Liker selv lyset og den nokså stillfarne stemningen. Ser poenget med at horisonten går tvers gjennom hodet til mannen, men er ikke sikker på om jeg synes det er forstyrrende. Silje
Tormod H.
Dette fikk meg umiddelbart til å tenke på en stakkars megler som ikke fikk noen på visning til sitt nye prosjekt idag heller! Fine kontraster og behagelig lys.

mvh
Tormod
Erik J.
Fulltreffer! Fin stemning, fint lys, fine farger! (Dette må jo være bevis for at åpent kontorlandkap er trivelig) For meg er det en ekstra snert i at horisont og blåser går rett gjennom hodet på mannen.
Frank H.
Et bilde som kan få tankene i litt virksomhet. Det liker jeg. Jeg sier meg enig i mye av det som er sagt allerede. Jeg liker måten du formidler undring og ensomhet på sammen med det jeg opplever som kjølige farger. Jeg aner det røde jeg også, men likevel er det det blå og kalde sammen med mannen på benken som vekker assosiasjonene mine.
frank.
S. N.
Takk for kommentarer. Det er morsomt å lese assosiasjonene, og fint at dere får noe ut av bildet ;) Hilsen Silje
Carsten A.
Veldig fin bruk av bildeflaten. Kanskje bildet hadde virket enda sterkere med en mer tydelig fokuskonsentrasjon på personen til høyre, men det blir vel litt pirkete, for det er jo svært bra og interessevekkende som det er!

MVH CA
S. N.
Takk :) Er enig i at det teknisk sett kunne vært noen hvassere. F2,8 - husker imidlertid i ettertid ikke hvor jeg la fokuspunktet (Teknisk ufullkommenhet til tross - er på mange måter strålende fornøyd med at iso1600 faktisk kan gi såpass bra resultat som dette). Hilsen Silje
Elisabeth W.
Hei,
For meg er horisonten gjennom hodet noe jeg legger merke til, og kunne vært foruten, men det er ikke avgjørende. Det jeg blir mest opptatt av er lyset, og det at de to sterke fargene er konsentrert i et lite felt, skjorta og mappa. Fint at det også er to farger, ikke bare én.
Mine innholdsassosiasjoner går i retning av en travel dag, jeg ser for meg liv og røre på denne stranda, så blir det stille. Mannen er ikke noen badegjest, men kommer fra jobb, så ble det plutselig stille for ham også. Og hva da? Bikkjene som vimser sånn passe uryddig med hodet vendt hver sin vei, er ikke fargesterke og tar derfor ikke mye oppmerksomhet, men de bygger opp under ''hva nå?''-assosiasjonene.

-- Elisabeth
S. N.
Setter stor pris på å få slike assosiasjoner på bildene mine, som viser at de faktisk forteller en eller annen form for historie. Den du skisserer er faktisk nokså nær virkeligheten der og da - det lå en ''hva nå'' i lufta. Dette er et av få bilder jeg har som jeg ikke har vurdert å legge i shv - den gule mappa må liksom være der for at man skal lure litt.

Hilsen Silje
Anne Kari Berg K.
Hei,

et bilde jeg umiddelbart falt for. Enormt masse stemning med mannen som sitter alene på den store tomme stranda og med hundene som går hver sin vei. Fargene er flotte. Hovedmotivet - den ensomme mannen som gløtter bort på stranda - kler formatet og den store himmelen.

Ja, dette er et bilde som setter følelsene i sving. Så vakkert! Og tekniske ufullkommenheter, som horisonten gjennom hodet, syns jeg her blir underordnet.


AK
Tove H.
Mye støy og synd med horisonten gjennom hodet. Mannen har ingen kontakt med hundene - og hundene har ingen kontakt med hverandre - det i seg selv er jo et artig poeng. Men ikke et bilde som fenger meg ut over øyeblikket.
Hilsen Tove
S. N.
AKBK - Teknisk fullkomne er nok ingen av bildene mine, selv synes jeg horisonten er et mindre problem her enn at bildet er såpass ullent. Men det er bra at du får noe ut av innholdet.
TH - Takk for kommentar. Ja, noe støy er det visst, jeg kunne nok fått et reinere bilde om jeg hadde brukt stativ og lavere iso, vil jeg tro. Fengingen er det det verre å gjøre noe med :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu