Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284771} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Arne S.
Visuelt engasjerende. Synd med de hvite flatene uten valører.
Chr. G.
Ahh, dette var god tobakk... Liker den myke skikkelsen mot de harde kontrastene i ilden. Om ikke direkte blikkontakt så er det tilstrekkelig for min del. Duppedittene på siden er noe på kanten og jeg er en tanke ambivalent, jeg gir de ufortjent oppmerksomhet og blikket virrer noe. Samtidig som de til en viss grad spiller en rolle for balansen i komposisjonen (uten disse ville jeg forskjøvet utsnittet noe mot høyre). I det store og det hele - flotte saker. Enkelheten og det eksotiske bidrar nok godt.
Erik J.
Fyr og flamme over dette! Jeg syns utsnittet er fint, og jeg savner ikke valører for min del. Eksotisk er et bra ord her.
Hans Jacob H.
Litt vel stort utbrent parti i øvre flamme, men ellers spennende. Fint uttrykk på flammemannen. .)
Asbjørn M.
Liker den softe diffuse fokusen du har på personen. Fremstår som mystisk.
Er nok ikke lett å unngå det utbrente her !

Asbjørn
S. N.
Takk for kommentarer :)
Angående de utbrente områdene - jeg har ikke tenkt så mye på om de er plagsomme eller ikke selv, bare akseptert at det må være sånn. Men kanskje det ikke må det? Jeg vet faktisk ikke hvordan de kunne vært unngått. Eksponeringen tror jeg må være omtrent som den er for å få nok lys på personen - som kun er lyst opp av levende lys. Høyere ISO m kortere lukkertid gjør at flammen blir mye mindre (det er jo bevegelse i den nå). Kanskje det går an å sende over tre-fire ulike trinn fra raw-konverteren og klippe/lime lag over ilden? Jeg har faktisk aldri prøvd meg på noe sånn for å få større dynamikk. Tar gjerne imot tips.
CG - Jeg har versjoner både andre utsnitt uten lys i bakgrunnen, men synes det bildet så litt ''utklippet'' ut uten dem. Slik utsnittet er nå synes jeg de må være der for balansen skyld, som du sier.
Hilsen Silje
Stig Børre E.
Jeg syns ikke de utbrendte feltene reduserer bildets kvaliteter nevnverdig. Gjengivelsen av mannen er meget bra. De to hvite prikkene er veldig viktige for å balansere bildet, uten hadde det fort blitt en tanke kjedelig.

StigB
S. N.
Takk for kommentar - synes også lysene i bakgrunnen må være der. Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu