Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278753} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Stig Børre E.
Sært og rufsete.
Trampoline?

Syns bildet er spennende. God flateinndeling og et spesielt uttrykk.
Ugresset i bunn pynter fint opp.

StigB
Tove H.
Ser ut som jenta sees gjennom blått stoff som hun ligger i som i en hengekøye... Derfor gresset under... Tøft kommet på og artig bilde!
Mvh Tove
Hans Jacob H.
Ganske rart dette her.:) Spennende med trampolinen som gir et snodig raster over det livsglade og hoppende ansiktet.
Mulig at stråene er for få, eller har for mye fargemeting, eller overgangen til trampolinen er for mørk, men jeg synes liksom at de to bildedelene ikke henger helt sammen.
Så jeg konkluderer med at jeg liker øverste del best, men den fungerer til gjengjeld veldig bra.
Erik J.
Jeg oppfatter dette som drøm og at hun rekker en hånd mot meg, men hindres av et vev i mellom... Kreativ bruk av hengekøye eller trampoline eller hva det er for noe, men hvorfor gruble over det og våkne?
Espen A. I.
Dette er jo for det første veldig kreativt og selvstendig arbeide jeg ikke har sett før. For det andre liker jeg veldig godt det fine lyset som slår inn over stråene. For det tredje er barnets plassering veldig fin.

mvh Espen
Eli B.
Jeg synes dette bildet ser skummelt og ekkelt ut. Det gjør meg ikke glad. Likevel er bildet kreativt. Tror det er enkelt tatt, for det må jo være gjennom nettet på en trampoline.
mvh Eli
Arne S.
Annerledes, fortellende og bra! Et bilde som egner seg til illustrasjon.
Stine J.
Et godt og annerledes illustrasjonsbilde. Komposisjonen med stråene i bunn likte jeg.

mvh Stine
Kristin S.
Dette var bra! Annerledes og kreativt.

Mvh Kristin
Marit E.
Kreativt og fint bilde!
Liker at jeg må tenke litt for å finne ut hvor og hvordan.

Marit
S. N.
Forbausende mange kommentarer- takker så meget.
Bildet er - som flere av dere antyder - tatt under en trampoline, og det er nokså lite etterbehandlet. HJH - jeg skjønner hva du mener, forsåvidt, og lurte på å tone ned gresset litt, eller gjøre noe med fargetonene generelt for å ''binde'' topp og bunn mer sammen. Men så klarte jeg ikke gi slipp på det grønngule.. ;) Silje
leif b.
Nok et annerledes bilde fra din hånd. Spennende og kreativt.
lb
Caroline M. S.
Synes dette har blitt riktig vellykket med de grønne stråene foran ''filteret'' (trampolinen - alltid kjekt og spennende med ''naturlige filtre'') og ungen bak, og fin plassering av ungen. Jeg ser en glad og ivrig unge (ikke noe nifst, skremmende eller ekkelt).
S. N.
Takk LB og CMS - fordelen med filter (naturlige spesielt) er kanskje akkurat at da etterlater det litt plass til å vurdere selv om noe er skummelt eller blidt eller hva som helst :) Selv om jeg antar at fargene - som er litt på glad-siden - er med på å påvirke hva man ser akkurat i dette tilfellet. Silje
Ketil K.
Småfilosofisk, med kreativt kamerastandpunkt. Her gror gresset i fred og ro , bare aktivitetene kommer seg opp fra bakken.
Christer B.
Greier ikke helt å sette finger'n på hvorfor jeg liker dette, noe med ubegripligheten, sammensetningen av elementer, ikke sikker.. Et bilde som sitter. Lenge...
Odd Tore S.
Jeg får inntrykket av at hun vil ha tak i det supergrønne graset, men at nettet hindrer henne.
Oppfatningen styrkes av de mørke og mattede fargene.
Ansiktsuttrykket kan tolkes i to retninger, hun kan se glad ut, eller begjærlig. Jeg satset på det siste.
Jeg er litt svak for slike bilder som appellerer til fantasien og lar meg velge innhold etter sinnstemning. Da blir det gjerne en litt tungsindig tolkning, men det får stå sin prøve.
Kreativ vinkling.
Odd Tore
Kristoffer L.
Et sært og godt bilde, som jeg allerede har vært og sett på flere ganger. Det kan selvsagt utlegges som et svært så konkret bilde av en jente på en trampoline, men jeg ser noe helt annet her.

Bildet har en spaltet stemning over seg, som om det skildrer to forskjellige virkeligheter samtidig, med det halvt transparente nettet som barriere i mellom. Jenta er fanget på baksiden, skremt av en fortrukken, hvit spøkelsesmaske bak seg (litt til venstre nedenfor hånden hennes) - og klarer ikke å nå gjennom til oss, slik hun ønsker. Hun prøver å flykte, men er fanget i en dimensjon vi bare aner konturene av, og som vi heller ikke kan kommunisere med. Men vi ser at hun fortvilet prøver å fange vår oppmerksomhet. Gresstråene nederst er viktige for bildet, de ankrer det fast på vår side av virkeligheten.

Var det ikke i filmen Poltergeist at en liten pike ble fanget i TV-apparatet? Det var jo en rimelig spesiell form for virkelighet, som hun forståelig nok gjerne ville ut av. Dette bildet gir meg den samme følelsen. Bildets symbolikk gjør at det kan fungere i mange sammenhenger.

Jeg synes dette var veldig bra!

- Kristoffer

S. N.
takk for nye og interessante kommentarer - og anbefaling. inspirerende å se at et bilde med relativt få elementer (og i utgangspunktet et såpass konkret motiv) kan gi så ulike tolkninger. silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu