Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Hans Jacob H.
Stilig kattebilde! Flott grafisk effekt med kattesilhuetten og den snødekte marken utenfor. De nakne kvistene i snøen passer liksom så godt som kattens værhår som hun har ''mistet''.. :)
''Bedre å sitte inne varmt og godt å kikke ut av vinduet, i stedet for utsette seg for kulde og snø'' følelsen til katten har du fanget på en fin måte.
Espen A. I.
Artig katt dette! Flott utsnitt, kvadratisk sådan, toner som fremstår skitne hjelper det litt slitte motivet mye. Liker godt bakgrunnen.

mvh Espen
Erik J.
Dette har jeg sans for! Det skal ikke mye til for å karakterisere ei katte, dessuten er de interessante kattene enten svarte eller hvite og egner seg godt for foto: og det er interessant å gjøre det uten for mye detaljer- og dette er akkurat passe!
S. N.
HJH - løse værhår var min tanke også. (hele denne serien var på vei i arkivet inntil du hevet et øyenbryn. takk skal du ha)
EAI - takker
EJ - i motlys er alle katter sorte ;)

silje
Arne S.
Fornøyelig og originalt kattebilde. Værhårene som er tatt av vinden er prima.

;)
S. N.
hehe. takk. det er denne lille saken bilde nr. 277855 som poserer også her, og jeg garanterer at jeg ikke har barbert henne for bildets skyld :)
Pål Kristian M.
Det jeg synes er vanskelig med å ta bilder av katter er at katter ofte er oppmerksomme på fotografen. Det ene øret, radaren, blir rettet mot det som kommer innpå. Slik er det også når f.eks en liten unge springer rundt i rommet. Pus følger lyden med øret.

På bildet tror jeg at pus tenker; ''Hva er det S. Nilsen styrer med når da?''.

For øvrig et kult motiv.

//PKM
S. N.
Til tam-dyr å være er de særs vanskelige modeller. Dette bildet ble til som et forsøk på et bidrag til Fotografis Årets bilde-konkurranse i fjor, tema ''uvær''. Ute er det storm, og et menneske går nærmest sidelengs i vinden. Katta satt inne, som katter gjør i uvær, og så på, to ører i silhuett rettet mot en krokryget nedsnødd figur. Idet jeg tok frem kamerat mister dyret selvsagt fullstendig fokus på personen utenfor. Bildet ble derfor først forkastet, men etter å ha gitt slipp storm-tanken syns jeg det funker greit som det gjør. Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu