blir det for tomt og flatt når alt rundt er hvitt, eller funker det?
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • FilmtypeISO1000
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger475
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276958} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Amund Blix A.
Spør du meg, så funker det utmerket! :)

Noe rotete og småpussig beskjæring, men det er kanskje nettopp derfor jeg liker det. Veldig fine toner i fjærkreene.

Mvh

Amund
Arne S.
Et bilde som i utgangspunktet henvender seg til min fantasi. Slik sett er det synd at du fokuserer på bakgrunnen (og gjør det til en ''teknisk greie''). Det gjør ingen verdens ting at bakgrunnen er hvit. Men det er verre at ps-jobben er slurvete utført. (Mørke felt rundt ben og vinger).

Motivet ligger i pelikanens blikk. Et blikk som helt klart har oppdaget den sneisne hekken til hunpelikanen foran.

;)
S. N.
takk for kommentarene - fint at det funker. satt med en uggen ''klipp-og-lim''-følelse før jeg la inn bildet (selv om himmelen var hvit, det er ikke faket) og var spent på om det også ble oppfattet sånn. (tenkte ikke på at det kunne påvirke betrakteren at jeg henledet oppmerksomheten på den.)

slurvete ps-arbeid, jukk, det var jo aldeles ikke meningen. jeg ser ikke mørke områder selv, så jeg må gjøre noe med øynene eller skjermen, formodentlig. har fått flere støv-på-brikka-kommentarer mm etter at jeg byttet pc for en tid siden, og har åpenbart ikke klart å justere skjermen bra nok. uten at det er en særlig god unnskyldning for slurv :(

silje
Thorbjørn R.
Det noe utradisjonelle utsnittet fungerer helt flott. Med bedre skarphet på fuglene, så hadde dette vært helt toppers.
Erik J.
Jeg så det ikke selv, men kommentaren om sneisen hekk gjorde at nå ser jeg ikke annet enn blikket.... Og det er jo kjempebra!!!
Ivar S.
Heilt konge - dette kan du vere tilfreds med. Veldig bra - dette gjer inntrykk og er spennande.
S. N.
takk for kommentarer :)
bedre skarphet skulle jeg veldig gjerne hatt, selv om ikke ''krispy'' presentasjon var noe mål i seg selv denne gangen. disse snodige kreaturene ser nesten litt softrosa og shabby ut i levende live også.
Espen A. I.
Jeg liker dette. Alltid spennende med rare komposisjoner. Litt ullent og uskarpt, men det passer egentlig.

mvh Espen
Chr. G.
Fornøyelig situasjonsfangst der den tekniske gjengivelsen nesten kan være av hvilken som helst kvalitet. Den tette beskjæring stemmer bra etter min oppfatning.
S. N.
takk til EAI og CG også :)
Fred S.
Forfriskende, fungerer fenomenalt, både motiv og bakgrunn. Enig i at det stive blikket rettet mot bakparten til pelikanen foran er kostelig, men har enda mer sans for det arrogante og elegante vingeløftet til ''damen'' (?).

vh fred
Ketil K.
Bildet er rart og fornøyelig. Fett utsnitt!
Tanja B.
bra! jeg liker utsmittet veldig godt, og synes overhode ikke det gjør noe at bakgrunnen er hvit. det plager meg heller ikke at bildet ikke er helt skarpt. kanskje ikke den mest konstruktive tilbakemeldingen fra meg i dag, men...
Tanja B.
bra! jeg liker utsmittet veldig godt, og synes overhode ikke det gjør noe at bakgrunnen er hvit. det plager meg heller ikke at bildet ikke er helt skarpt. kanskje ikke den mest konstruktive tilbakemeldingen fra meg i dag, men...
S. N.
Takk TB; hyggelig at du har tatt deg tid til å se på litt eldre bilder. Får benytte anledningen til å takke FS og KK også, om enn noe på etterskudd, for kommentarene. Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu