Sommerlinjer og farger
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-10 11:39:54
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikon AF-S VR Micro 105/2,8G IF-ED
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/40s
  • FilmtypeISO100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275843} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Robin J.
Utrolig skarp blomst med nydelig farge.Er litt mer usikker på den uskarpe buen rundt:) Vi får se hva andre sier.Mvh RJ
Lars B.
Blomsten din er bare herlig - både skarphet og farger er topp. Buen ødelegger imidlertid helhetsinntrykket, synes jeg. Ikke lett å beskjære uten at bildet blir litt ''trangt'' - skulle nok hatt den fine grønne bakgrunnsfargen der ;o)

Hilsen Lars
Inger Anne Maritsdotter V.
Vil gjerne beholde buen som danner en fin innramming, men du kan godt beskjære buen ørlitt i nedre og venstre del, bra fokus på den fine blomsten.

-iav
Tove H.
Utrolig skarp og fin blomst med flotte farger. Ideen med buen er ikke dum, men synes ikke det funker her. Hadde kanskje gått bedre med en annen farge på buen? Ser du på negativen, passer farger og bue bedre sammen. Synes jeg.
Mvh Tove
Jóhann Á.
Hei Steinulf!
Syns ideen er god med innrammingen. Og syns du lyktes nesten. Hvis du demper buen litt, farger og lys, tror jeg stemmer bedre. Blomsten er kjempefin i farger og skarphet.

MvH, Johann
Edvin S.
Blomsten er bare herlig, men er enig i at den kunne vært noe beskjært.

:: ~ Arne
Rune S.
En nydelig og skarp blomst som titter fram i fokus over en vakker bakgrund. Kanskje en god idet med en liten beskjæring i nedre venstre del!? Flott å se på!

Mvh
Rune S
Brit M.
Nydelige intense farger, både på blomst og grønn bakgrunn. Jeg syns disse fargene fortjener det meste av oppmerksomheten, så jeg er enig med de andre ang beskjæring, kanskje opp til kanten på buen, og likedan til venstre, slik at buen blir bare i hjørnet?

Brit
Anette L.
Hei og takker for superrask kommentar!:)
Knallskarpt bilde med sterke farger og en fin rosa ramme i form av blomsterpotta. Kunne ønsket et litt mindre format.

Mvh Anette:)
Bente K.
'Innrammingen'' var spesiell, men den fremhever blomsten i all sin enkelhet. Hadde buen (eller potten) hatt noe av samme fargesammensetning som blomsten hadde dette matchet bedre. Artig!
Hilsen Bente
Ann F.
Ideen med buen er OK, den, men det som skurrer er at det er for mye utenfor den nede i v. hjørne. Og at bakgrunnen ikke er jevn nok inne i buen, til virkelig å la blomsten stå frem som kkontrast og innrammet hovedmotiv. Spesielt dt lyse punktet t.h. ovenfor blomsten bør vekk.
Buen kan også bli noe smalere nede, kanskje, det bare snakk om balanse og smak, men jeg synes den skal være påp 2 av sidene, i alle fall.

Mvh Ann
Tone A.
Hei
Dette er eit kreativt blomebilde kor den skarpe kornblomen er ein flott kontrast mot alt det duse elles i bildet. Bildet står til tittelen. Kor den bua linja som dominerar bildet med grøntona bladverk og den einslege blomen, gir kjensla av å kikka i ei utekrukke om sommaren.
Den lyse flekken ovanfor blomen er nemnt, elles så forstyrrar bladverket i venstrekanten øverst.
Kva med eit kutt rett under dette, kor blomen fekk dominerar bildet litt meir? Og at du kutta i venstresida slik at krukkekanten blei like tjukk som i høgrekanten?
Elles eit fint lys og skarpe detaljar på kornblomen iallefall på begerblada som ligg i fleire lag.
:) Tone
Tone A.
Hei igjen
Versjon 2 blei mykje rolegare kor blomen og den bua linja til krukka fekk dominera bildet meir. Bakgrunnen blei meir mørkare og blomen blei mørkare, men litt av sjarmen med v1. blei borte. Versjon 1 gir ei kjensla av at denne vesle kornblomen såvidt strekk seg opp over kanten. Og noko av djupna forsvinn.
Difor likar eg begge versjonane,pga v.2 er rolegare med eit meir minimalistisk uttrykk. Mens v1. er meir frodig uttrykket.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu