Never Found Our Way
...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger521
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275167} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Elisabeth N.

Likte dette veldig godt, kunne kanskje ønsket enda mer kontrast mellom himmel og paraply...f.eks sterkere gulfarge på paraplyen..kanskje tonet ned flere av trærne på den venstre siden....spesielt det aller første til venstre..det tar litt av fokusen synes jeg...ellers - bra stemning, selv om det regner...likte godt dråpene også:) (er de adda i etterkant, eller er det faktiske regndråper - no offence..barer lurer)...men - Nice!

Elisabeth B N
Fredrik E.

Hei.
Veien gir god dybde og leder personen og betrakter innover i bildet. Bildet fremstår ellers meget stemningsfullt. Omkransende mørke trær, uttrykkende skyer og ikke minst regnet. Regnet ser nesten manipulert ut siden alle strålene er så like.
Når det gjelder forbedring i bildet ville jeg om bildet var i mine hender forbedret personen gjennom lett skyggelegging. Verktøy som dodge and burn i photoshop er nyttige redskaper som kan hjelpe til på veien.
Vil ellers berømme dette severdige bildet.
Fredrik
Gunnar L.

Meget flott fotografi, som har fått fott etterbehandling. Når eg ser på bildet, så ser det ut som et helt medicore fotografi, med god komposisjon, som du har klart å løfte med etterbehandlingen. Dette føyer seg inn i rekken av gode forografier, og med dette bildet, har du lagt til nok et sterkt foto.
Bildet har helt klart store potensialer som reklamefoto.. Mangler bare ''Levis'' merket :)
Anbefalt på det varmeste.
mvh
Gunnar
Eva Marie P.

Utrolig fasinerende bilde. Jeg liker det veldig godt. Falt først for regndråpene, så paralyen som gir så god kontrast til det andre.
God dybde, flotte dramatiske skyer. Bra komposisjon.
Jepp, anbefales her og.
Well done:O)
-epl
Kim L.

Dett var flott. Her stemmer det meste syns jeg. Lys komp og format. Dette er et bilde for veggen!

vh
KIMs
Anna Rosa L.

Utrolig tøft bilde!!!
Ikke lett å få til tøffe regnværsbilder, men det har du klart.

rosa
Geir A. G.

Falt pladask for dette. Men siden jeg blir litt misunnelig når jeg ser så gode bilder og har lyst til å lære å bli bedre selv, så lurte jeg på om du kunne si noe stikkordsmessig om både eksponeringen (blitz? Lang lukkertid?) og etterbehandlingen? Uansett, terningkast 6!
Ingo D.

Tusen takk for alle kommentarene, og ikke minst tips på forbedring. Setter virkelig pris på det:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu