Ved Langsjøen 1
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27475} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jostein M.

Vakkert og stemningsfullt.
Mvh Jostein
Lars Erik N.

ååå dette var snakker. Mvh Lars
Marius J.

Utrolig pent, eneste som trekker det ned er en skjev ramme og jeg hadde nok foretrukket det med en liten beskjæring i bunnen (ikke mye)
Ellers et meget vakkert bilde !
Tom E. F.

Det første som slo meg, var knyttneven til ''steintrollet.''
Ellers enig med kommentarene over. Lekkert!
mvh Tom
Arild K.

Nydelig stemning, pent naturutsnitt !
Litt utbrent himmel i øvre venstre hjørne og bildet fremstår litt kornete, men flott uansett !!

Mvh AK
Per-Kristian N.

Veldig bra! Ening med Tom E. Jeg trodde med en gang at det var et slående steintroll eller robot, og ikke et naturbilde. Tøft! Et av de bedre naturbildene jeg har sett.
Kjetil N.

Flott bilde, men to ting trekker ned.
1. Støy i nedre/høyre del (som forøvrig er litt blass).
2. Et mørkt felt langs ramma nede og til høyre.
Arild S.

Meget bra!
AK påpeker utbrenthet i skyen, men den ser ganske fin ut i vannet. Motlysbilder vil alltid være valgets kval om du tar bildet i ett knips. Synes derfor du har gjort et bra valg med dette. Liker steinene på høyre side som gir vannet ekstra blank overflate.

Mvh ASL
Arild K.

Forskjellen mellom himmel og speiling i vannet kunne enkelt vært opphevet ved bruk av et gradert gråfilter (meget anvendelig til natutfoto), hvis ikke dette var tilgjengelig i opptaks øyeblikket synes jeg du har valgt rett eksponering.
Skulle himmelen da vært mørkere ville speilingen grodd helt igjen !

Mvh AK
Erlend M.

Vakkert! Litt synd med utbrentheten. Bra utsnitt og komp.
Marcus R.

Vakkert bilde. Kanskje skulle en annen komposition hjulpet på mørke partier,men da hadde du kanskje mistet mye av det som nå gjør bildet spesielt. ND grad er nevnt. Hvis du ikke hadde et slikt filter, men hadde stativ kunne du ha gjort en lengre eksponering også, for så å ''blande'' i PS for utgjevning av himmel-forgrund. Slik det er nå, ville jeg ha beskjært bildet i underkant. Bildet kunne også ha trengt en ramme.

MVH
MR
Jan N.

Takk for engasjement! Joda, jeg ønsket meg nok det graderte gråfilteret der og da, men det lå hjemme- igjen! Jeg jobber som fjelloppsyn og mange av bildene jeg tar er tatt på jobb. Derfor må jeg begrense meg noe med hva jeg drar med meg av utstyr, og da blir det som regel kun kameraet og maks to linser. Valgets kval.... Tok forøvrig mange eksponeringer den kvelden, og legger kanskje ut et par andre eksempler etterhvert.
Mvh JanJ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu