Mitt første revebilde
..ble ikke helt hva jeg hadde tenkt meg, men på en annen side er det ikke værst å få fem stykker på ett bilde;-) Disse gikk jeg tilfeldigvis forbi en dag, i vår, da jeg var ute etter helt andre motiver. Kan jo være bra som dokumentasjon på at noen ikke er så veldig glad i reven.. Bare så alle vet det, jeg jakter ikke!
Bildet inngår i albumet Dyr -
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon 100-400 f 4.5-5.6 L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274623} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Espen R.

Hei Ronny
Ja, absolutt et fortellende bilde. Funket bra med at du har valgt å beholde fargen på byttet her, fremhever historien du forteller med bildet. Teknisk bra som vanlig:-)
vh
Espen
Monika Frisvold V.

Hei Ronny
Ble litt lei meg jeg nå....
Fine rever som er kjempe artig å ta bilder av henger her på ra og rekke :)
huff og huff :D
Jeg kunne tenkt meg bildet i orginalfarge..., men nydelig skarphet ...
monika
Egil S.

Godt dokumentert jaktbilde.
Jeg er heller ingen jeger.
Ikke hadde jeg skuddt rev heller, min datter på 9 år, hadde nok ikke villet snakke mer til meg da. Hun bare elsker reven, ute i skogen, i filmer, i fortellinger...

god skarphet, og fine farger.

Mvh.
-Egil
Anne-Lise S.

En eller annen som har vært tidlig ute for å skaffe revepels til kånå til jul... Uff, synes ikke noe om dette her... De vakre skapningene .... Men teknisk godt og godt som dokumentarisk fortellende foto.

Anne-Lise
Ronny A.

Takk alle sammen. Mitt andre revebilde håper jeg virkelig blir av en sprell levende en:-)
Men, vi må bare konstatere at det er skuddpremie på disse i flere kommuner. Jeg tar ofte imot revelabber ved lensmannskontoret...
Ronny
Per Einar G.

Henger meg på Espen's kommentar her. OK med et litt anderledes bilde som forteller meget. Forøvrig et meget godt bilde!!

Per E.
Kjell Ivar Ø.

Artig sammensetning i farger og svart/hvit bra fangst for jeger og fotograf.
Helsing Kjell ivar
Kjartan T.

God revejakt her tydeligvis, og det er godt dokumentert gjennom dette bildet. At noen synes naturen må få regulere seg selv har jeg stor forståelse for. At andre mener vi allerede har påvirket den så mye at vi må inn å hjelpe til, det forstår jeg også. Så får man bare diskutere dette i årene som kommer.

Skuddpremier? Det er forsøkt i årevis, også da vi virkelig hadde mange ivrige jegere i landet. Har det gjort naturen bra? Eller er det bare bortkastede penger? Håper folk som bestemmer tar seg tid til å sette seg inn i dette kompliserte spørsmålet. Et slikt bilde kan passe godt til å dra i gang en debatt.
Ronny A.

Hei!
Joda, det er nok mange synspunkter angående dette temaet med jakt/skuddpremie osv. på rev el. andre dyr. Kan også være enig i at skuddpremie ikke har den store effekten. De små beløp som utbetales er så beskjedne at det ikke har den store innvirknningen på kommunenes økonomi;-)
Det kan være interessant å høre hva andre synes om temaet. Håper imidlertid på tyngre argument enn å synes reven er søt, fin osv..
Ønsker alle en fin dag:-)
Ronny
Kjartan T.

Legger ved denne, og håper folk har tid til å se på noe som Ulf Myrvold og jeg brukte ganske så lang tid på. Det handler nettopp om skuddpremier, rovvilt og småvilt:

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/115409
Stig Børre E.

Syns dette er et mye bedre bilde en mengder av mer eller mindre ''perfekte'' reveportretter her på dotten. Liker ''rett på-stilen'' og tonene. Bildet forteller også en historie.
Bra.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu