Måke I
Har i sommer jobbet og eksperimentert endel med måker. Kan konkludere med at det er ufattelig spennende og at stadig nye motiv og nyanser dukker opp for hver tur. Sort og hvitt i kombinasjon er det mer krevende å få teknisk helt rent innen foto, og dette ble et av resultatene fra nok en fin dag ute på sjøen i Flatanger. Funker det? Tror selv at det ville tatt seg bra ut på lerret.
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • Canon 20D
  • 300 mm IS F4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger404
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273517} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Edvin S.
Dette er BK, så nå er jeg veldig kritisk. Du har en lys dominerende flekk på høyre vinge som burde være enkelt å fikse.
Bevegelsene er nydelige, men hadde helst sett at du hadde et skarp punkt. Her er ikke noe skarpt. Jeg er også litt i tvil med meg sjøl om midtplasseringen, men la gå, jeg har ikke noen bedre forslag.
Flott arbeid, hvor du er ganske nære på å få det til. Hadde du hatt en liten flik av skarphet, så ville jeg ha anbefalt ;-)

:: ~ Arne
Avsluttet .
kuleste måkebildet jeg har sett :) den ser sint ut! Enig med Arne i at den hvite flekken fort kunne vært fjernet. Så ville jeg prøvd å gjøre hodet (hvertfall øyet) så skarpt som mulig.. Ville kanskje også beskjært bildet oppe og ørlite nede for å komme litt nærmere motivet. Vanskelig å se med sort ramme..
Thorbjørn R.
Enig med Arne. Du er ikke langt unna å få til et brukbart panoneringsbilde her. Litt skarphet på hodet, så hadde det vært bra.
Jon Erik V.
Takk, gode tilbakemeldinger dette. Jeg setter stor pris på kostruktiv kritikk, men også at dere tipser om det mine øyne ikke ser. Jeg var litt i tvil angående skarphet, hvor drømmebildet såklart ville vært et skarpt hode/eller øye. Det hadde gjort mye. Jeg skal forsøke meg på en versjon etter disse tipsene, så får vi se.
Hilsen Jon
Robin J.
Litt mer skarphet på nebb/øyne ville dette blitt knall............ Mvh RJ
Terje K.
En herlig kakofoni av bevegelse i dette måkebildet og selv om jeg også godt kunne tenkt meg noe å hvile øynene på, syns jeg ikke du skal være direkte misfornøyd med dette ;)

Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu