• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-18 18:53:06
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger679
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272575} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torild H.
Kvardagsligt mood...hvorfor?

Ikke for det...for en sørvestlending kan litt svensk være eksotisk nok, men likevel ikke allverdens spennede motiv til å holde på interessen .... for lenge, så stopper her.

Mvh Torild



Bjørn R.
Dette bildet minner meg om P.O. Enquists bok ''Sekundanten''. Der er en slik jernvareforretning skrevet inn til lyriske høyder. Mvh Bj.
Helge S.
Jævla fucking Amot.............................................................................den måtte bare komme
Jostein G.
Personlig syns jeg motivet er langt mer interessant enn mye annet som legges ut på foto.no (som solnedganger og slikt)... Grunnen er at bildet gir (meg) mer, i form av en følelse av utdatering og tristesse. Bra å legge ut noe annet en ''vakre'' motover. Som dratt ut av den sosialrealistiske litteratur. Good shit!

Komposisjonen står også fint til motivet...
Anne Kari Berg K.
Veldig bra. Bildet kler å være desaturert. Det formidler en særegen stemning som jeg kjenner godt fra utallige turer i Värmland, der småbyene og tettstedene minner om et Norge for atskillige tiår siden. Har vært innom mange slike jernvareforretninger :)


mvh Anne Kari
Per Olav V. T.
Har sansen for denne type motiver.
Sliten maling på vinduskarmene sammen med butikklogo preget av tidens tann. Rødfargen som gjentaes enkelt og greit. Jernvarehandleren bak disken redder bildet fra det som kan bli en kjedelig avbildning og tilfører samtidig en mulighet for assosiasjon til en historie. Lenge siden jeg har sett filmen, men bildet virker ikke ligge langt unna i stemning :)
Per Olav
Anya K.
Flott fargesetting! En fin stemmning av avisdesliggende jernvarehandel, langt utenfor bygrensen :) Veldig bra. mvh A
André M.
Tusen takk for kommentarer Jostein, Anne Kari, Per Olav og Anya. Morsomt at dere ser noe av det samme som meg og at det endelig ''løsna'' for dette bildet. Tristesse er rette ordet, og for meg som er oppvokst i Sverige på seksti/syttitallet, er dette motivet et slags deja vu.
Odd Tore S.
Stedet der tiden står stille, og bilene også, dvs. den som klarte å komme helt hit.
Meget hverdagsliggrått, en stemning du har truffet på kornet. Det gjelder fargebildet, hvor ''fargekladden'' av en rød og falmet bil står frem som et ekstra pluss i gråheten.
Stort pluss for at det er synlig liv i butikken også.
Enten er bildet ekte gammelt ellers så lever fortiden i beste velgående her fortsatt.
s/h her blir liksom litt for opplagt nostalgi.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu