Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger271
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269245} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trygve A.
Dette synes jeg er bra !
Den skrå linjen skiller mellom den skarpe og detaljrike forgrunnen med urolige former og den mer duse bakgrunnen med sine rette linjer.

Definitivt et annerledes 'strandbilde' !

MVH ...Trygve
Kristin S.
Hei!

Et flott strand bilde dette som skiller seg ut fra andre slike bilder jeg har sett.
Fine linjer som skaper dybde i bildet. God komposisjon synes jeg.

Mvh Kristin
Avsluttet .
Jo, du er inne på noe her. Gir meg en følelse av stillhet, tomhet og ettertanke. Melankoli. Det er en veldig bra egenskap ved bildet..

Men...jeg synes midten av flaten blir for tom og bunnen for trang; rent komposisjonsmessig. Et litt lavere standpunkt, men ikke så lavt at du hadde fått med horisonten - ville muligens hjulpet litt.

Caroline M. S.
Dette synes jeg er kjempefint med blondekant i forgrunnen, skråstripe på midten og rette linjer på toppen. Har intet ønske om å forandre noe som helst. :-)

Eller - det virker som det er noe blåstikk i de rette linjene øverst, men det kan være skjermen eller lyset i rommet her spiller meg et puss.
S. N.
Takk for kommentarer TA og AK.

TN - takker, og jeg tror jeg skjønner hva du mener. Det er en hang-up jeg har, tror jeg, dette med mye flate midt i bilde og mer greier foran og bak når jeg snur kameraet på høykant. Jeg vil ha det, og samtidig synes jeg ikke det fungerer. Både her bilde nr. 302329 og her bilde nr. 301639 har jeg også mye tomrom, og er like mye i tvil om det blir i meste laget.

CMS - hyggelig å se deg igjen her inne, og takker. Blåstikk kan det nok være, tror jeg fjernet nesten - men ikke all - farge. Kan hende ren shv hadde vært bedre.



Caroline M. S.
Hei igjen, og takk. :-)

Vel - jeg er uenig med deg. Synes dette og de to andre bildene du viser til er kjempefine og liker all flaten på midten (selv om jeg også har sans for forslaget om å beskjære toppen av det siste bildet der regnbuen begynner/slutter? - høyre side av bildet).
S. N.
Hehe, nå blir jeg i det minste inspirert til å fortsette å bale med disse naturbildene på høykant, som jeg ikke blir klok på å komponere :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu