På vent....
Scannet fra dias
Har gjort bildet noe mer uskarpt. (''Smart uskarp'')
Bildet inngår i albumet Akt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2070
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268488} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

fint bilde, fin lyssetting, bra tatt :)

mvh kb
Mari Louise F.

Hei:) Jeg synes egentlig at uskarpheten som er lagt på forstyrrer litt, får nesten en følelse av at det er dårlig bildekvalitet..

Synes det gir bildet litt ekstra at hodet ikke er tatt med, fordi man da begynner å lete etter noe å sette blikket på i bildet istedet for ansiktet.
Bildet er kanskje litt for lyst på brystkassen hennes..?
Mvh Mari Louise
Monica J.

Hei.
Fint bilde. Ganske ''sprek'' kutting her syns jeg. Som Mari Louise sier; når hodet er borte leter øyet automatisk etter noe annet å hvile blikket på. Her er det helt naturlig at det blir brystene... Men med så fine bryster, gjør vel ikke det noe...? Likte bildet godt jeg. Når det er sagt, skulle jeg gjerne sett en versjon m ansiktet også, tror det hadde vært riktig flott!
Mvh Monica
Svend Wiig L.

Hei og takk for kjapp tilbakemld!

Mari: Ja, kan være enig i uskarpheten. Mener det var det beste ift orginalen.
Ja, kan være enig i at brystkassa er for lys ift baken....osv. Har det på lysbilde, farger. Kanskje du liker den versjonen bedre?

Monica: Har en tendens til å kutte ansikter/hode på aktbilder. Det er som du sier en får bedre frem motivet: Kroppen!

Mvh Svend
Jan Inge K.

Synes ikke dette funker på langt nær så bra som det andre du har lagt ut av samme modell i samme rom?? Posituren fører tankene hen på at hun sitter på det man i gamle dager kalte et nattmøbel... Ikke en situasjon som jeg synes egner seg til fotografering.....
Ruth S.

Tilgi hvis jeg tar fullstendig feil, men jeg tenkte på at modellen var på setra, og tissa i nattpotta. En helt naturlig ting, og en naturlig modell. Ikke noe glam, ikke noe extra lys, kun et vakkert bilde.
Takk for at du deler bildene dine med oss.

-ruth-
Svend Wiig L.

Hei!

Artig at man har forskjellige meninger her. Modellen sitter på en gammel melkekrakk, flott i seg selv, selv om den ikke kommer så godt frem her.
Mao, hun sitter bare å titter ut av vinduet.
Bildet er tatt, som du påpeker Ruth, på en gammel seter med mange gamle gjenstander. Tar mange portretter og familiebilder her. Det er som et studio, med naturlig lys fra flere vinduer....

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu