Ny sommer
Å vips så stod den der i blomsterengen. De var to, men den andre var mer forsiktig.. Vakre dyr!
Utstyr
  • Nikon D200
  • 300mm f/2,8
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267634} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar K.
Ser ut til at du har hatt god øyekontakt med denne krabaten her. Likte bildet selv om ikke fokuset sitter helt. Noe av grunnen er kanskje vegetasjonen. Reven står jo litt halvt skjult slik ville dyr ofte gjør når de betrakter mennesker og dermed blir fokuseringen vanskelig. Dette kunne kanskje tålt en omgang til i curves, men ikke sikker.

Roar
Carsten A.
Hyggelig rødrevbilde i blomsterengen.

Joda, fokus sitter perfekt i øynene på reven, men det er to forhold ved denne presentasjonen som lett kunne vært mye bedre: For det første er toneomfanget ikke skikkelig utnyttet, med den følge at særlig høylysområdet virker ganske grått. Jeg tok bildet inn i PS, og det er ikke mer enn å flytte høyre pil i levels noe til venstre som skal til, så øker brillians og for den saks skyld også skarphetsinntrykket. Noe løfting av mellomtoner kan også vurderes.

Men når det gjelder skarphetsinntrykket er dette bildet opplagt underoppskarpet. USM med A:500 (eller 350-400, alt etter smak og behag), R:0.3 (eller 0.2) samt T:0 gjør underverker på et bra bilde som altså da blir svært mye forbedret.

MVH CA
Steinulf L.
Fint bilde av reven, men synes dset forstyrrer litt med strået foran øyet.
Magnus A.
Nydelig bilde av en skikkelig skøyer.Flott blomstereng som rammer inn revungen på en tiltalende måte.Ellers er jeg enig med CA om at presentasjonen kunne vært meget bedre,følg CA`s råd,og du vil bli overrasket.Men ellers et meget fint og behageligt bilde.
Mvh.Magnus A.
Thorbjørn R.
Enig med Steinulf vedrørende strå foran øyet. Ellers kan nok dette bli rimelig bra om du følger rådene til Carsten.
Kjetil K.
Heihei! Takker for gode og lærerrike tilbakemeldinger. Har forsøkt de råd som du Carstein ga, og jeg er så enig i at bidet får mer brillians og blir mer delikat, uten tvil :)

-Kjetil-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu