Bålet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger522
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263467} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ruth S.

Hei, Geir.

Dette er nok det nærmeste jeg kom bål St.Hans :-) Hos meg regna det ''småspiker'', så bildet ditt ga meg minner om andre bål,og kvelder uten regn:-)

-ruth-
Ronny A.

Hei Geir. Her er det bare heksa som mangler:-) Flott stemning.
mvh Ronny
Helge R.

Hei Geir!!
Greit nok, det er bare sommersolverv en gang i året. Bålet er nok en hedensk oppfinnelse, rart at den har overlevd både katolsk og protestrantisk overhøyhet. Masse co2 i den røyken der
:)Helge
Espen A. I.

Tja, tatt i betraktning at Sankthans har vært så passer vel dette fint inn som et bidrag fra din side, men føler det mangler noe av det bedre du har presentert.

Espen
Lars-Anders M.

Enig med de andre her.
Simen B.

Hei Geir.
Tenker også heks når jeg ser dette pga formen på flammene. Liker den duse, lett rosa bakgrunnen som gir et malerisk preg.

mvh Simen
Jacob V.

Hei, Geir

Jeg slenger meg på alle de gode kommentarene her....
Et herlig bilde med en flott stemning :)



Mvh

Jacob
morten m.

Behagelig, litt drømmende stemning i bildet; flott!

Det er derimot ting som etter min mening burde vært annerledes. For det første virker den gjenstanden liggende bak til venstre for bålet forstyrrende på meg, og denne burde vært fjernet.
I tillegg hadde det vært flott om bålet hadde blitt plassert mer til høyre eller venstre. ''Rule of thirds'' synes jeg er viktig på slike bilder.
Stig Børre E.

Ved første øyekast et banalt enkelt bilde, men det kommer seg med tiden til hjelp.
Formen på flammen som slanger seg oppover gjør mye. Etterbehandlingen og de sære fargene får meg til å tenke på noe okkult eller gothisk. Joda godt utført. Ikke veldig spennende, men du har fått maks ut av motivet.

StigB
Laurberg G.

Hej Geir. Smukt båskær du her har fanget. Men du burde nok have borretoucheret dengenstand til venstre for bålet. Den virker lidt støjende. mvh. lau
Kamran K.

koslig

MVH KK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu