Mår 2
Utstyr
  • Canon EOS 20 D
  • Sigma 120-300 mm. F 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger522
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263084} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Aleksander M.
Hei
Et meget flott og skarpt bilde av måren. Flott bakgrunn og fin stokk som leder inn i bildet. Jeg ville kanskje ha foretrukket litt mer luft i overkant, men det er jo en smakssans.
Har du noen tips til hvordan du klarer å lure fram måren?

Mvh Aleksander
Jan Inge K.
Den sky lille tater`n er her avbildet på en fortreffelig måte!
Linda G.
Hei! Så vakkert bilde! Nydelig tass denne måren og her har den virkelig posert bra!! Flotte farger, skarphet og en drømmebakgrunn ;) Hilsen Linda
Knut Børge S.
Hei Rolf!

Fantastisk flott naturfoto av den fuktige måren på den råtne trestammen. Fin skarphet der den står i fin positur, flotte farger, fint lys og en fin bakgrunn. Herlig å se slike flotte bilder som dette!

mvh KBS
Robin J.
Meget bra dette Rolf.Mvh RJ
Per Einar G.
Meget bra dette,

Ikke lett å få disse sky krabatene i fokus. Fint lys, fokus, komp og bakgrunn.

Per E.
Svein B.
Oi, se her ja Rolf! Du har hatt besøk av måren- og ett godt bilde har du fått til her. Bare det å få måren til å posere foran kameraet krever sitt- og bildet er i god Rolf Selvik kvalitet. Fint med antydning til miljø i bakgrunnen.

Mvh
Svein B
Kjell G.
Skikkelig flott på alle måter! Nydelig stokk er det også, hvor det gufne været får frem bra med tegninger. Jeg er enig i at antydning til miljø bakover trekker opp.

Gratulerer med et riktig bra bilde!

mvh kjellg
Rolf S.
Takk for kommentarene til dere, til Aleksander, det kreves en del arbeid og tålmodighet for å få Måren fast på åteplasser men ved å fore med søtsaker i skogen der Måren ferdes så kan det lykkes.
Jeg har vore heldig og hatt Måren mer eller mindre som fast gjest i det siste men problemet er at de har tendens til å komme på den mørkeste tiden av døgnet.
Mvh Rolf
Odd E. k.
Hei Rolf!

Et flott bilde av måren. Fin stilling den har inntatt på stokken, der den flott viser seg frem. Upåklagelig skarphet, men muligens for mye kontrast i bildet, da den er ganske så mørk i skyggepartiene (mulig at den er så mørk i pelsen). Fin bakgrunn som fremmer dyret bra. Flott fanget dette Rolf!

Ha en fin midtsommerkveld!

Mvh

Odd E.
Espen A. I.
Knallbra gjennomført, klasse over dette naturfotografiet.

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu