Black Pearl
Bildet inngår i albumet Båten min med venner -
Utstyr
  • Canon Ixus 750
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger310
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263067} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Grått, men absolutt ikke kjedelig :) Spennende og en godt gjennomført ide med god komposisjon, synes jeg. Rett og slett morsomt!
Vennlig hilsen MV
Gunnar John C.
Jeg synes det er en spenstig sammenstilling. Fint spill av reflekser i bordgangene. Grasiøs båt (Oselvar?), knugende betong.

Gunnar
Tove H.
Takk for fine kommentarer, Magne og Gunnar! Båten er en Oselver og er en kjær ,gammel venn.
Mvh Tove
Knut-Inge J.
Nydeleg, velholdt Oselvar ( uten, tofter, tiljer og årer...?), ingen tvil om det.
Ser også av portfolioen din at du vil noko med bildene dine - og gjennomfører veldig bra. Men her krasjer det for meg.... Komposisjonen er god nok og alt det der, men kontrasten mellom den smekre båten og miljøet blir for voldsom for meg. Kva er det eg ikkje får med meg her....??
Tove H.
Takk for kommentar, Knut-Inge! Du har absolutt fått det med deg, for det var kontrastene jeg ville vise. Den smekre gamle tradisjonsbåten kontra den massive nye brua....fri flyt kontra urokkelighet. Litt voldsomt, ja, det er det jo. Det å ha Oselver midt i en storby byr på mange kontraster - litt krasj på ett plan, nærmest ''eksotisk'' og flott på et annet....
Mvh Tove
Knut-Inge J.
He, he - då var eg jo mer med enn eg trudde. Av og til tenkjer ein kanskje for mykje.... God sommar med kamera og Oselvar. Her ser du forresten eit lite glimt av min :-) bilde nr. 315227
Rune S.
Hei Tove! Tenkte også litt som Knut-Inge, men når jeg hører din hensikt med hva du vil vise forstår jeg. Fin symbolikk blir det da, og i flott komposisjon. Kontrastene er litt svake på min skjerm, så jeg tok en enkel Auto Contrast i PS og da ble det mye bedre, synes jeg. Ha en god St. Hans!

Mvh
Rune S
Tove H.
Takk for kommentarer! Har kommentert Oselverbildet ditt, Knut-Inge! Hm, ja, dette bildet er tatt mens jeg ennå hadde mitt lille lommekamera. Det er ikke gjort annet i ettertid enn å fjerne et par tau...., så tenker at litt økning av kontraster ikke er det dummeste...(hvorfor har jeg ikke gjort det, tro?) Ha en fin-fin St.Hans, begge to.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu