Den eneste virkelige død er den du dør hver dag ved at du ikke lever!
Bilde heller til venstre men motivet liger i en liten bakke,så jeg rettet det ikke noe noe opp.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258736} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Fredrik E.

Heisann.
Liker etterbehandlingen du har brukt svein ove. Opplever mye dramatikk i bildet noe skyene fremprovoserer, for ellers er det jo ganske livløst om jeg kan bruke de ordene uten å fornærme noen. Betraktende blikk på kanten her, liker tanken, men vet ikke helt om den skulpturen passer inn ettersom den fremstår litt forstyrrende for min del. Eller er jo tittelen knakende god.
Fredrik
svein ove a.

hehe ja det stemmer d ja,ikke mye liv nedenfor skyene her,For meg er statuen en viktig del av bilde,en som ''vokter'' over de døde på en måte.dette er mitt første forsøk på hdr bilde,tatt uten stativ og 4 exponeringer.

mvh soa
Fredrik E.

Hei igjen,,jeg ser det at statuen har sin symbolske funksjon, men da jeg holdt for statuen og så på resten av bildet så ble det liksom litt mer behaglig å se om du sjønner. Hdr ja, bildene får et vannvittig flott særpreg i den konverteringen,har prøvd meg noen ganger jeg og, men har enna ikke knekt koden:)
svein ove a.

jeg ser hva du mener,har ogsp lagt inn none hdr bilder av biler,gøy teknikk men har MYE igjen og lera,har sett igjenom bildene dine,du er utrolig dyktig til og manupulera,hvilket program bruker du???

mvh soa
Fredrik E.

Takker for det, du får legge igjen en kommentar :)
Bruker photoshop. Går fort noen timer når man først har begynt og fikle, men artig når man blir fornøyd med resultatet.
Tove H.

Spennende bilde og tekst. Skyene skaper fint liv til bildet. Statuen representerer betrakteren som binder alle elementene i bildet sammen. Sånn ser nå jeg det.
Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu