Månejenta
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger575
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258554} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Jacob V.

Hei, Geir

Her leverer du nok en gang en kvalitetsvare.
Jeg liker hvordan fargene spiller på hverandre. Det røde nede i venstre hjørnet, murhuset og den matte blå himmelen. Har også sansen for formene i bildet. Alt i alt så er dette et meget godt bilde :)


Mvh

Jacob
Simen B.

Hei! Synes også dette er bra. Liker kompen, spennende form og linjer, månens plassering i v`en på taket og fargene.

mvh Simen
Geir F.

Hjertelig takk Jacob og Simen og alle dere andre som har vært inne og kikket.
Og en ekstra takk til deg Jacob for anbefalingen din.

Bildet ble tatt for ca en måned siden en kveld i Horten sentrum. Var veldig usikker på bildet selv, og var litt i tvil om jeg skulle legge det ut. Desto hyggeligere at det falt i smak.
-fløde-
Stig Børre E.

Sært men godt.
Måtte tygge litt på dette. Jo mere jeg tygger jo bedre liker jeg det.
Komposisjonen er god, men jeg syns det guloransje feltet (dør eller vindu) nede trekker for mye oppmerksomhet. Ville vurdert å dempe metningen her. Litt støy i bildet, spesielt himmelen.

Får litt anstaltfølelse av dette - guffen stemning. Annerledes og bra.

StigB
Torild H.

Dyktig komposisjon, vinkel, fabelaktig fargebruk, fra orange ild fra innenfor dør nede til høyre og sprer seg mildt utover murvegg og opp i bølget hår. Men likevel; blikket hennes mot den fulle månen er likevel det vesentlige for bildet.
Fullmånen er myteomspunnet, ikke måte på alt som kan skje... under en full måne.
Fargen på himmel syns jeg passer godt til uttrykket ellers i bildet, men er månen en take lys, eller litt for ensartet?
Mvh Torild
Jørn Tore K.

Hei Geir.
Spennende utsnitt. Litt utenom det vanlige. Hovedelementene er plassert i ytterkantene, med rødt lys og månen som stemningsskapere. Blikket leder oss inn i bildet igjen. Det er bra.
Jeg er enig i at månen er for ensartet. Det samme gjelder også genseren som på min skjerm blir for svart. Bra bilde.
Mvh. Jørn T.
Tom T.

Har vært innom dette bilde flere ganger, er noe som drar meg til det bilde:) Stilig komp, synes støyen ikke er plagsom. Månen er jeg usikker på, den må være der, mulig den skulle dempes litt?

mvh Tom T
Laurberg G.

Hej Geir. Kompositionsmaestro :-) Frækt og spændende. Fin afbalncering af elementer i de fire trekanter der opstår med diagonal deling. Farveespille er vældig harmonisk og afbalanceret. Tror at noget af det der får dette til at virke er pigens hår der i billedet forløber som parralel til diagonal fra øverste højre og ned. Snu,( listigt på dansk) gjort. mvh. lau
Ronny A.

Et flott bilde, Geir. Ligger litt ''vampyr/varulv'' over dette:-) Blikket hennes og fargene som går igjen flere plasser er det jobbet godt med.
mvh Ronny
Anne-Lise S.

Du lar bildet føre blikket mitt fra den åpne døra med det rødlige lyset diagonalt opp til jentas fortsettende diagonale hår. Det ender ved hennes høyre øye som igjen lar blikket mitt føres opp til månen. God plassering av elementer i bildet, og fint gjennomført ift. blikkretning. Liker også gjentakelsen av rødfargen i bildet, og synes det hele blir svært interessant pga. kappen som jenta holder beskyttende rundt seg. Det kan se ut til at hun rømmer vekk fra noe der inne innenfor det røde lyset i den åpne døren, pga. at hun har ryggen til det hele og pga din plassering av henne helt i ytterkanten av bildet. At øye og måne på sett og vis hører sammen sitter jeg og lurer litt på... Kan forresten se en sirkel omlag 1,5 cm utenfor månesirkelen, så det kan for meg se ut til at den er plassert der, og at kanskje det som nå er himmel egentlig er hustaket, men kanskje er himmelen slik i fargen som sees her. Månen ser dog plassert ut, og jeg synes du bør få dempet/fjernet sirkelen rundt slik at den ikke synes. Jeg liker kornet i bildet. Jeg synes den forsterker inntrykket av frykt her.

Anne-Lise
Helge R.

Hei Geir!!
Sterkt levert, nydelige vinkler på bygningen, mursteinsfargen som går igjen i håret, det mystiske lyset i den åpne døra, kappen som dekker halve ansiktet, bra blikk.
Månen har litt stereo effekt som kan dempes, totalt helt mega hilsen
:)Helge
Espen A. I.

Tone og fargesammensetningen er kreativ og veldig rett etter mitt skjønn. Blikket er litt falmet og ikke helt bra, synes hun kunne sett i kameraet her. Håret er veldig forstyrret av isostøy. Ellers er jeg imponert over den kreative og fine komposisjonen som bygger rundt henne som hovedmotiv. Om månen er ekte eller ikke, så passer den bra inn og er godt plassert.

Espen
Lars-Anders M.

Allt stemmer. Jeg drømmer meg bort. Herlig bild. Vad er i hennes tanker?
Avsluttet .

Dette likte jeg godt.
Et drømmebilde med akuratt rette vinkel på huset i forhold til jenta.
Godt utrykk som man sitte å se på lenge.
Det formidler noe og det er opp til hver enkelt å tenke hva:-)
Hilsen Tone!
Tove H.

Gode farger og linjer.Liker vinkelen på huset. Et flott drømmeaktig bilde.
Tove
Tone A.

Hei Geir
Dette bildet har eg sett på fleire gonger, pga at det lange håret er så vakkert med sine rødtonar og eit flott lys. Men i høgrekanten er både panneluggen og håret på sida bruntona. Er rødtonane noko som du har lagt på for å forsterkar rødtonane i mursteinsveggen og den orangetona rommet?Uansett så har dette bølga håret ein flott effekt i bildet der det redde blikket på jenta som gøymer seg bak teppet gir liv til bildet. Er ho redd for nokon som er i huset eller nokon som kjem etter ho?
Det er fullmåne og mykje lys om natta så detajane både på hus og jente kjem flott fram. Litt minus for fullmåne utan detaljar. Men elles eit flott komponert bilde.
Kan henda at du skulle prøvd med litt elelegante kjolar og litt mindre teppe rundt modelllane dine? Det er litt med tanke på Arne Helleberg sine bilde denne tanken fell inn. Men også du har ditt særpreg som gjer at du skil deg ut med dine velkomponerte bilde.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu