ikke helt min greie, dette.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger402
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252409} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
charlotte s.
dette var friskt,nydelig gulfarge,og bra plassering av vepsen,bra bilde:-)charlotte
Avsluttet .
Sinnsykt flott! Endelig et litt spennende og utenom det vanlige insekts bilde!
Hans Jacob H.
Makro og blomster er ikke min greie heller, men liker tilnærmingen her. At du lar insektet få mye rom og luft, og det på en så rolig og abstrakt bakgrunn. Fin repetisjon av former i fluekropp og i bakgrunnen. Et distinkt blikkfang blir den da likevel, og slik sett skiller det seg ut fra den mer vanlige tilnærmingen; nærmere og enda nærmere.
S. N.
Takk for kommentarer på et bilde jeg hadde forventet full slakt på ;) Har ikke akkurat slitt ut makroobjektivet mitt - i alle fall ikke på fluer. (Denne var druknet, og sånn sett mindre krevende som modell.) Silje
Anne-Lise S.
Dette var spennende. Blir sittende og studere formene i det varme, gule, og hvordan de gjentas i flua. Her har du hatt øynene dine med deg. Liker godt at du har valgt så mye luft i øvre del av bildet. Enkelt, men likevel avansert. Interessant rett og slett!

Anne-Lise
Odd Tore S.
Merkelig med enkelte bilder:
Jeg ser på dem, lurer og finner ingen kommentar som passer.
Av en eller annen grunn glir de ikke ut av bevisstheten likevel, og så må jeg tilbake en gang til. Samme resultat. Og enda en gang.
Har ikke kuleramme når det gjelder dette, men det er et eller annet med det fortapte og druknede insektet som ikke slipper taket. Kanskje er det vingene, kanskje er det de gule stripene på bakkroppen, kanskje er det bare følelsen av å være fortapt i alt det gule.
Jeg vet fortsatt ikke, men dette er i alle fall mine refleksjoner. Bildet må da ha noe for seg?
Odd Tore
S. N.
Takk til ALS og OTS også. ''Fortapt i det gule'' - det høres sørgelig og fint ut på en gang. Om bildet har noe for seg.. ja, si det. Det er ikke akkurat et bilde som revolusjonerer fotoverdenen, men sukk, slike bilder har jeg ingen av ;D Har nådd et punkt, fotomessig, hvor jeg har lyst å prøve nye ting men bare synes jeg stanger hodet i veggen. (Sånn sett identifiserer jeg meg kanskje med stakkaren jeg har tatt bilde av ;))

Silje
Avsluttet .
Fint og sommerlig på en måte. Litt lett og naivt på en fin måte. Det er noe ved dette som gir noe, selv om det på en måte er et litt oppbrukt motiv. Savner allikevel en liten anelse krydder på en eller annen måte. Å gjøre det særere på en eller annen måte er ganske opplagt og en lett løsning. Det som hadde vært mer interessant var om du hadde gjort det skikkelig overkoselig. Alt for sommerlett og friskt, da vil det også komme til et punkt hvor det tipper over til å være sært igjen, men på en overkoselig måte, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg bare tenkte å nevne det siden du stanger hodet i veggen om dagen. Den positivt overdrevne delen av kunsten er lite brukt. Ofte gjør man ting mørkere og rarere fordi man synes det blir FOR søtt, men det er ikke så mange som gjør det motsatte. Vet ikke om dette gav noe mening, men det var i hvertfall det jeg tenkte på i farten... :)

Hilsen Andreas
S. N.
Takk for kommentar, Andreas, fint at du har tatt deg tid til å komme med et noen tanker og ideer. Tror jeg skjønner hva du mener - og skriver meg det bak øret ;) Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu