Snowy Egret
Florida 2007
Utstyr
  • Canon 1Ds Mk II
  • 300 f.2,8
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1000s
  • FilmtypeISO 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger439
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252219} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Espen B.
Utrolig bra bilde dette! Godt eksponert. Om jeg skal pirke på noe må det være at hodepartiet kanskje er skarpet opp ørlite for mye. Det trer litt kunstig fram. Men jeg er usikker her. Brilljant bilde uansett!

mvh
EB
Svein B.
Oi, dette var virkelig flott. Brilliant er ordet. Det eneste jeg ikke er helt begeistret for er den hvite stripen som går horisontalt i bakgrunnen. Svært flott teknisk og komposisjonsmessig, lekkert.

Mvh
Svein B
Knut Børge S.
Hei Bent!

Siterer vår kjære venn Svein her, dette var rett og slett et brilliant naturfoto.
Fantastisk flott bilde av snøhegra der den kommer inn for landing ved en av breddene i Florida. Komposisjon sammen med skarphet, farger og lys gjør det også til et teknisk meget bra foto. Kjempebra Bent!

mvh KBS
Jan-Eilert P.
jo- dette sitter som et skudd Bent. På svart bakgrunn med hvit ramme i fullskjermvisning er dette et skikkelig flott bilde.

Nå kjenner ikke jeg til slike eksotiske fuglearter. Noen naturopplevelser å henge bildet på har jeg derfor ikke. Dette er imidlertid flott å se på uansett.

Jan-Eilert
Tor Eirik P.
Eing med de andre her, veldig flott. Fin positur på fuglen! Eneste minuset jeg ser er den hvite stripen i bakgrunnen som nevnt over.

Mvh Tor Eirik
Bent O.
Hei dere og takk for kommentarer.

EB: Har ikke brukt mye skarping her, men mulig jeg kunne utelatt det i sin helhet akkurat rundt øyet og nebbet på fuglen?

SB: Tak for skryt av bildet Svein. Er helt enig med deg angående den hvite stripa. Bildet er som oppgitt tatt i Florida. Vi gikk ut på en odde som lå helt ut mot havet da vi så det var en del fugl der. Den stripa du ser er da stranda som ligger på innsiden. Skulle gjerne vært den foruten.

JEP: Hei Jan-Eilert, noen naturopplevelse av de store er ikke dette. Det er en opplevelse å komme til slike strøk å se hvor forholdsvis tamme alle fuglene der er. De har jo også et stort antall arter som vi ikke finner her hos oss. Utover dette er det ikke av de største opplevelsene. Har mer sans for slike opplevelser du formidler gjennom dine bilder. Har akkurat kommet hjem fra orreleiken, og det er en like stor opplevelse hver gang. Bildemessig tror jeg ikke jeg har vært så heldig, men naturopplevelsen sitter.


mvh Bent
Ivar B.
Lite å utsette på dette. Teknisk er det en fryd for øyet. Fin bakgrunn og fin positur gjør det til en fryd for øyet. Mvh Ivar.
Monica J.
Fantastisk! Gleder meg til å se flere bilder fra deg :) STÅ PÅ!!!
Bent O.
Takk så mye til Ivar og Monica for at dere tok en tur innom med en kommentar. Satte stor pris på det.

mvh Bent
Espen A. I.


Wow, her var det jammen meg ikke mye å trekke for, utrolig bra bilde, særlig liker jeg sprangkomposisjonen, den yter maks ut av situasjonen.

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu