Dreams
Har lagt på bakgrunn i Photoshop, var en del stygge skygger. Ble den for dominerende ? Dyna er litt utbrent, noen som har et godt tips på hvordan jeg fixer det i photoshop ? Ellers takknemelig for comments.
Utstyr
  • Canon Powers 90IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar lagt på bakgrunn i Photoshop, var en del stygge skygger. Ble den for dominerende ? Dyna er litt utbrent, noen som har et godt tips på hvordan jeg fixer det i photoshop ? Ellers takknemelig for comments.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger365
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_25209} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jostein M.

Hei Kenneth. Et godt og skarpt bilde. Likte ikke så veldig godt bakgrunnen du hadde valgt men det er jo en smakssak. Synes ikke dyna var så utbrent jeg men du kan jo prøve burntool i PS
Mvh Jostein
Marius J.

Likte også bildet, men bakgrunen er håpløs (unnskyld uttrykket) !
Har dessverre ikke noe godt råd mot utbrenthet, annet enn å prøve å unngå det i opptaket :-)
Ketil H.

Likte utrykket i bildet. Fin hudtone. Men bakgrunnen ble vel dramatisk og tok for mye oppmerksomhet. Jeg tror allikavel at bildet kler fargene (hvis de ikke er forandret), hvor jeg tenker hav og strand og dermed et sted for drømmene.

Jeg villle markert bakgrunn med f.eks. magnetic lasso tool og gjort den mørkere med levels.

Når det gjelder dynen kan det kanskje fungere med J.M råd, men det ser ikke ut som om det er noe og hente fram der. D.v.s. for utbrent. Så en kan jo bare bruk clone stamp tool, og kopiere detalsjer fra en annet sted på dynen.

mvh Ketil
Axel A.

Bildet ditt er skarpt og fint, har pene farger og meget pen lyssetting bortsett fra høylyset og bakgrunnen du har valgt.
Høylyset tror jeg evt jeg ville benyttet kloningsverktøy som anbefalt over, men bakgrunnen ble for dominerende. Den er tilnærmet metallisk mot det myke og pene som ellers dominerer bildet.
Men et meget pent bilde.

Axel
Øyvind F.

Skikkelig fløtepus bilde!!!!

EKTE PUS!!

ofo109
Kenneth S. T.

Takk for all kritikk :) Ser ut som alle er enig i at bakgrunnsvalget mitt ikke var det beste. Fikk vel bekreftet mine mistanker der. Tror nok jeg skal gi det en liten omgang til i Photoshop. Har ikke bukt det så mye, men jeg lærer nok.

Kenneth
TH S.

Bildet ditt er veldig mjukt. Bakgrunnen du har valgt er ganske hard. I tillegg er bildet ditt i varme toner, du har valgt blått som blir ein kontrast. Samanlagt gjer dette at auget blir drege mot den. Ellers eit kjempebra potrett!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu