Med trynet mot veggen
Et gammelt bilde som jeg ikke hadde negativet til lenger, kun en dårlig papirkopi som jeg scannet inn. Jeg valgte å gjøre det på denne måten, jeg!
Har forøvrig ikke vært mye til foto.no bruker de siste månedene - dro til Asia og ble der. Men nå håper jeg å få vært litt mer aktiv!
En gammel favoritt, men fikk aldri gjort meg ferdig med det da jeg ikke hadde negativet. Tror det ble som jeg ville ha det etter en omgang i Photoshop!
Utstyr
  • Canon AE1
  • 135mm
  • Blender-
  • Lukker1/20s
  • FilmtypeIlford XP2
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger807
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241371} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Avsluttet .

Jeg klapper begeistret i hendene! Det er ikke en ting jeg ikke liker ved bildet. Flott etterbehandling, det kler bildet veldig godt!
Aud Elise S.

Hei Nina!

Dette var et sterkt bilde!
Det åpner for mange assosiasjoner...
Utrolig bra etterbehandling som kler motivet!
Fargetoner og komposisjon sitter godt.

mvh Aud
Nina S.

Takk skal dere ha, jenter! Dette er vel ikke akkurat et bilde som faller i smak hos alle, men jeg synes det er sterkt, jeg!
Anne Ø.

Et sterkt, fortellende bilde, utrykk.
Slik kan livet til tider fortone seg for noen.
Liker strukturen og fargetonene.

Anne:)
Tom E.

Syns dette ble et gjennomført og sterkt bilde. Positur, utsnitt, etterbehandling, alt er med på å gi hint til en historie - en trist sådan. Det absurde her blir notene som er jobbet inn, men samtidig er de med på å understreke stemningen. Svært bra!

Mvh TomE
Espen S.

Dette gir meg japansk skrekkfilm-stemning. Vanvittig bra gjennomført på alle måter. Farger og lys er helt etter min smak.
Avsluttet .

Kjempebra og sterkt bilde. Liker etterbehandlingen i PS, kan du fortelle hvordan du får denne effekten? Ellers er nok alt sagt. Veldig bra.
Fred Eirik I.

hei, fint bilde, liker din stil, blinkskudd. litt kraftig etterbehandling?, men var vel nødvendig og fungerer flott!
Nina S.

Takk, alle sammen! Stas med positive tilbakemeldinger!
Fred Eirik; Ja, det var ikke noe særlig til utgangspunkt jeg hadde, annet enn et bilde
jeg alltid har likt, så jeg kjørte på i etterbehandlingen i et forsøk på å understreke
stemningen. mvh, Nina
Avsluttet .

Uffatelig røft å uttrykksfult bilde, dette falt rett i smak hos meg! Etterbehandlingen passer også godt inn. Har ingenting negativt å si om dette bilde og gleder meg til neste du legger ut. Håper det kommer flere av denne stiln :)

-keep up the good work-
Petter F.

Utrolig fascinerende! Dette er vakker fotokunst som snakker rett til sjela! Du har jammen meg potensiale!!! Komposisjon, farger og trykk er nydelig!
Avsluttet .

Kreativt fremført. Tror du kan si deg fornøyd ...


Hilsen
Arne
hilde b l.

utrolig flott. Synes du har fanget en fantastisk stemning, og etterbehandlingen er med på å understreke følsomheten i bildet. Bravo.

-hilde b
Julie E.

Intet mindre enn det flotteste bildet jeg har sett på lenge. Sterkt, talende, rått.
Nydelig etterbehandling og vidunderlig formidlet historie.
Jeg tenker her spiseforstyrrelser. Godt trengt inn i et hjørne mens hun holder fast i sitt levemønster......nei, dette var stas!
Gleder meg til flere bilder fra deg. :)
mvh Julie
Karl-Johan V.

Enig med deg. Dette er ett bilde som IKKE bør gjemmes bort. Great!
John Andre A.

sterkt og meget bra!
godt gjennomarbeidet, og det viser at enkelte bilder må modnes før man ferdigstiller dem...
GODT
John
Stig Børre E.

Sterkt er rette ordet ja. I tillegg oser det kvalitet av komposisjon og etterarbeid.
Kunst.

StigB
Vidar S.

Jepp, dette var et fortellende og sterkt bilde. Det gjør meg opprørt, gir meg ubehag, blir provosert... Og da har du vel oppnådd det ville... engasjement fra betrakteren. Synes du har gjort det meste rett og bearbeidingen i PS synes jeg står godt... fotokunst er nevnt og anbefalingen du allerede har fått er fortjent! :o) Vidar
Rune S.

Enig i at det er et sterkt og flott bilde som provoserer. Jeg liker effekbruken og fargetonene som du fikk ut av papirkopien. Flott komposisjon som får meg til å tenke på feige undertrykkere. Meget bra jobba!

Mvh
Rune S
Nina S.

Oj, så hyggelig med alle de positive tibakemeldingene! Kanskje spesielt for akkurat dette bildet, som ganske rktig har blitt litt gjemt bort lenge. Og tusen takk for anbefalingen. Siden jeg ikke er noen gammel traver her på foto.no, så vet jeg ikke noe om hva anbefalinger er. Kan jeg også anbefale bilder? Og hvordan vet jeg hvem som har anbefalt mitt bilde, slik at jeg kan takke vedkommende? Takk igjen, alle sammen. Jeg skjønner at et sted som dette kan være en flott inspirasjon til å jobbe videre!
mvh, Nina
Avsluttet .

Sinnsykt bra dette her. Tok en stund før jeg så at hun knelte, hadde vert kult om hun stod og. Bra komposisjon og et nydelig utrykk!!!
Avsluttet .

Syns alt stemmer i dette bildet som gikk rett i hjertet mitt.
Det forteller meg noe og det er sterkt:-)
Hilsen Tone!
Anne Ø.

Hei Nina
Vedr. anbefaling
Under hvert bilde står det ''stemegivning''
Der kan du trykke på stjerna som du ser.
For å se hvem som evt har anbefalt et bilde
klikker du på ''anbefalte'' i v. marg når du er inne i billedgalleriet.
Under bildet står det navnene til de som har anbefalt bilde.

Anne:
Laurberg G.

Et dejligt billede i en god og alligevel særpræget komposition, der hurtigt sætter sig på nethinden. Man spekulerer vel på hvorfor hun sidder der klemt inde i hjørnet. Kender vel også fornemmelsen af alle veje spærret. Et billede der rører ved følelser som indespærrethed og angst. mvh. lau
Marit O.

Hei
Et sterkt og fortellende bilde, flott komp og effekt i bilde syntes også tonene i bilde er flotte her :)
Mvh Marit
Frode F.

Skammen.
Tenk, skammen.

Nedtrykt. Bortgjemt. Alene med skylden.

Fødes alene. Dør alene.
Bort. Vekk.
I skjul.

Hvorfor?

Svar er sjelden så viktig som spørsmål.

FF
Ola Alexander V.

Så utrolig flott! Ryggen gir et veldig sårbart uttrykk. Håret ordnet til siden, strukturene (drodleriene) i bakgrunnen; flere lag av symboler og effekter.

Mvh Ola
Jesper Bo J.

Hej Nina,

Et meget, meget stærkt billede. Jeg har egenlig ingen bemærkninger eller kommentarer - billedet er helt perfekt! /Jesper
Kristoffer L.

Hei Nina,

Dette er en fin og geometrisk komposisjon, hvor den velplasserte (for bildets del), vevre kvinnen bokstavelig talt både kan ha gått i kjelleren og møtt veggen...

Jeg er litt usikker på etterbehandlingen - den er veldig tilstedeværende i bildet, og en kan kanskje si at den legger en slags ''hinne'' over det. Dette kan være både bra og mindre bra, avhengig av så mye - sikkert av meg som betrakter også. Men jeg kan ikke helt fri meg fra tanken på at en god s/h-versjon med utgangspunkt i originalen kanskje ville kunne fungere minst like bra.

Notene minner meg om denne setningen:

''Som alltid fortsetter mitt liv som et partitur, alltid langs flere linjer på en gang.'' (Anaïs Nin, Dagbok 1934 - 1939).

Selv om ferden denne gangen kan ha endt i kjelleren, gir bildet signal om at det det også finnes andre linjer i dette partituret - som tilfører kontraster, kontrapunkt, dynamikk og balanse. God musikk - såvel som gode bilder - har det med å gå opp i et større hele. :-)

- Kristoffer
Reidar H.


Hei Nina.

Vanvittig bra bilde.

Bildet har den dimensjonen som er hyppig mangelvare blant mange ellers dyktige fotografer. Du formidler emosjoner, tanker og etterlater refleksjoner som jobber videre etter at bildet er borte fra skjermen.

Jeg legger bokmerket ditt til, blant dem som jeg vil lære mer av.

Vyrdsamst
Reidar
Anna Rosa L.

Det er så mange bilder jeg tror jeg har kommentert, men så har jeg bare bokmerket dem!
Dette er ett av de!
Synes bildet er drit-tøft! Litt skummelt og lik - aktig, men meget meget bra!!!
-rosa-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu