Liker situasjonen men er i tvil om jeg har fått til å formidle den.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger768
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238226} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Øyvind A.
Ok skildring, men det hadde kanskje vært mer effektivt med en bil eller to på veien.
Ø.
Camilla S.
Hei

Synes du absolutt har klart å formidle dette.
Ensom kar med rullatoren sin, i snøvær. Ja, funker bra dette.
Synes egentlig bildet forsterkes når det er ingen andre tegn til liv i bildet,
ingen biler eller noe.
Fint komponert.

-Camilla
Per F.
Hei!
Jeg synes du har formidlet dette veldig bra. Komposisjonen har fin dybde. Snøen er eksponert med god tegning, slik at vi ser at det ikke er nybrøytet oppover gangstien. Det har lagt seg nysnø på rullatorhjulene. Det er nok en strevsom tur denne karen har lagt ut på. Jeg er generelt ikke glad i bilder der mennesker står med ryggen til, men her synes jeg det fungerer godt. Etter min mening ville en bil på veien bare ha forstyrret det jeg tenker meg at du ønsker å formidle.
Vennlig hilsen
:o) per f.
Geir B.
P.g.a. sporet på fortauet, aner jeg at han er på vei ''bakover'' etter et mislykket forsøk ...... det gjør også at skildringen får et inslag av humor ...... :-)

mvh
Geir
Arne S.
Nærmest ideelle omgivelser, men motivet er ikke optimalt utnyttet. Det hele blir litt ''illustrasjon til helseavdelingen i kommunen''. Kråka løfter motivet.
Birna R.
Det hele oppleves så ''distansert'', om du forstår hva jeg mener. En situasjon som roper etter engasjement og det å gå nærmere inn i motivet.

Teknisk er det imidlertid brukbart løst, men som sagt, motivsituasjonen er ikke overbevisende utnyttet.
Eirik H.
Slett ikkje verst, men det hadde blitt betre om personen var på veg over brua. No er personen litt mellom to stadar og biletet får ikkje heilt det kraftfulle uttrykket som det kunne ha fått. Kråka er flott!
S. N.
Dette er det kjekke med foto.no. Synes selv et eller annet ikke sitter, også får man hjelp til å finne ut hva som funker og ikke funker, og hvorfor, og selv om man nødvendigvis ikke er enig så må man pånytt tenke over hvorfor man valgte som man gjorde.

ØA, CST og PK - Takk for kommentarer. La ut variant uten bil fordi jeg synes rask bil/sakte mann hadde sagt noe annet.
GB - :)
AS - Ingen overraskelse at du likte kråka :) Ad ''illustrasjon...'' - du skal ikke se bort fra at bildet blir brukt til noe tilsvarende på et tidspunkt (er avisdame, serru, og tipper alfor fort over i det overtydelige). Men sammen med BR setter du vel fingeren på problemet. Litt for lite engasjement fra fotografens side. Distansert. Synes ofte jeg tar bedre bilder når jeg bruker 24 mm (eller til nød 50 mm) som vanligvis sitter på, nettopp fordi jeg da kommer så nær at jeg er tvinges til å forholde meg til motivet på en annen måte.
EH - Takker. Har variant på vei over brua, men da synes jeg rullatoren blir litt borte pluss at bildet ble noget venstretungt. Hm. Skal se på det på nytt.

Takk for hjelpen og fortsatt god helg.
Silje

Carsten A.
Likte dette til tross for endel innvendinger i foregående kommenater som jeg også slutter meg til. Pluss for pent presentert sv/hv.

MVH CA
S. N.
Takk til CA også. Prøvde meg på en grumsete s-hv-teknikk, som viste seg å fungere greit på dette nokså grumsete været.

Silje
Mads B.
Hei. ''Langt fram'' burde vel passe som tittel her. Heldige vi som kan gå uten gåstol. Megetsigende motiv!
Mvh Mads B:
Odd Tore S.
Fire hjul og tobensdrift er ikke optimalt i oppoverbakke på dette føret. Liker de ødslige omgivelsene, hvor vedkommende må streve så godt som han kan uten hjelp.
Posisjonen gir meg følelsen av det slags mellomstadie med prøve og feile. OK som illustrasjon av problemet.
Om jeg skulle foreslå noen forandringer i dette ville det være at personen hadde kommet seg inn og litt oppover fortauet med tydelige spor etter seg, og at du hadde brukt (mer) tele slik at det hele så (enda) brattere ut. Får bare håpe at kråke og fotograf hadde holdt ut.
Odd Tore
S. N.
Takk til MB og OTS også. Silje
Mone K.
Herlig, venter bare på den bilen som kommer i ''hundreogsnørrogførti'' over bakketoppen. FØR han kommer seg videre med rullatoren.

Ser fryktelig strevsomt ut. Du har formidlet dette bra. Liker komposisjonen her. Fine detaljer og flotte ''farger''

Mone
Øistein T.
Synes det er noe kjent over dette bildet. Vet du om han heter Gunnar?? Ser mistenkelig ut som han har på seg alpelue, og det er ikke så mange som bruker det..

ØT
Thorbjørn R.
Dette er virkelig flott. Jeg savner ingen biler her.

Mvh Thorbjørn
Magne S.
Hei! Synes det er et fantastisk fint bilde. Synes du formidler situasjonen på en god måte. Kan jo hende at han vurderer å ta bilveien som tross alt er måkt, fremfor det snødekte fortauet? Tror nok han uansett kommer til å bruke rimelig lang tid på å komme seg frem.
Hilsen Magne
S. N.
Overraskende (og hyggelig), TH, at du har tatt deg tid til å se på et gammelt bilde!. Takk til deg og MS (og dere jeg har oversett tidligere) for både for kommentarer og anbefaling. Mvh Silje
Geir F.
Stakkars mann.... han har en lang tur foran seg... fortellende bilde med en meget god gjennomtenkt komposisjon.
Anne-Lise S.
Interessant motiv på mer enn en måte. Fortellende ift. skiftende årstider her i landet, om eldres kår i vinterland, om godt komp, gode strukturer, om en fotograf som trosser vær og vind på jakten etter det ultimate motiv... :-)

Anne-Lise
Svend Wiig L.
Hei Silje!

Et noe eldre bilde som har kommet til live igjen!
Dette bildre skildrer og kan tolkes på mange måter!
Realitet, alderdom, ensomhet, dokumentar og kanskje en liten humoristisk preg over det mm.!

Veldig bra mao, god komp der rullatoren har en lang og slitsom tur foran seg, i snø, kulde og ikke altfor god form...!

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu