veldig usikker på dette bilde. veldig uskarpt, men føler det gir noe for det om. det irriterer også det blåe skjæret som går fra toppen av bildet. aner ikke hvorfor det er kommet. har ikke hatt dette problemet før. et annet problem er øyet oppe til venstre. burde ikke være der, men det er vanskelig å ta bidle av en gal katt. finner ingen klok måte å ta et annet unstitt, og jeg kan jo ikke klone vekk et øye.. forslag?
Utstyr
  • Nikon D80
  • Sigma 105mm macro
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238150} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Mari G.

Det er noe med dette bildet jeg liker, selv om jeg ikke helt vet hva det er. Godt utsnitt og jeg tror kanskje bildet ville vært veldig bra om øyet bare hadde vært skarpere enn det er :)

Mari
Rakel S.

Syns at bildet virke veldig livlig pga uskarpheten:) Klare ikke komme på noe med utsnittet, men det ble kult når jeg flippa det horisontalt:P
Galen katt?:D

Rakel
Helge R.

Lurer på hva som foregår der inne, katter er flotte fotoobjekter, uforutsigbare, spennede, som du forstår liker jeg disse dyra, her presenterer du et utsnitt som gir rom for ettertanke, takk
hilsen
:)Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu