The wall
Direkte inspirert av et bilde jeg har sett fra ca 1930 av en tysk fotograf jeg desverre har glemt navnet på.
Ærlige og konstruktive kommentarer vil jeg sette pris på.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger796
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234663} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Morten J.

340 visninger uten en eneste kommentar eller kritikk er skuffende.

Er dette så perfekt at det ikke findes noen mulighet for forbedring??
Dag B.

Hei Morten ! Tror noe av grunnen til få kommentarer her er at det kan være vanskelig å kommentere et slikt bilde. Det synes jeg og men man kan jo prøve allikevel. For meg er dette kunst. Hadde vært veldig innteressant å hørt hvordan du lager et slikt bilde. Synes dette er et flott bilde. Rammen hever bildet. Er det vanskelig å lage en slik ramme ?

Skal jeg prøve å være litt kritisk så tror jeg det hadde hevet bildet om håret på ryggen ikke ble bort i skyggen på ryggen. Videre er området på ryggen, mellom der håret slutter og stolryggen litt vel kornete. Skyldes vel litt for lite lys kanskje.

Men oppsummert så synes jeg dette er flott bildekunst.

mvh Dag Bryhn
Morten J.

Dag

Takker for konstruktiv kritikk.

Jeg eksponerte nogenlunde likt det du ser på bildet. Dermed ble bildet noe undereksponert og relativ grovkornet. Ikke mye jeg kan gjlre med det.

Skike rammer som jeg har brukt her kan du fritt laste ned på:

http://www.atncentral.com/download.htm#Frames

Bildet her er et av de jeg har gjort minst med. Jeg har totalt 6 layers. Her er en kort beskrivelse.

Bildet er tatt i raw og fremkaldt i lightroom (fargetemperatur og litt basic levels og curves). Beskjering er også gjort i Lightroom

Bakgrunnslayer er originalbilde.

Layer 1 er kopi av bakgrunn der jeg har tatt litt bildestøy i neatimage.

Layer 2 er et levels layer der jeg har lysnet bildet litt. Ingen maske.

Layer 3 er en channel mixeer til monochrome 20-38-42 med Opacity satt til 75%. Dermed forsvinner mesteparten av fargen men litt blir igjen på huden.

Så har jeg lagt på en textur. Layer satt til multiply og Opacity til 25% og så laget en maske som inneholder modell og krakken hun sitter på. Masker lager jeg ofte i channels ved å øke kontrast.

Til sist har jeg lagt på rammen. Har gitt linker til rammer over.

Håper det var litt hjelp. Ikke at jeg trur du trenger mye hjelå. Dine bilder er utrulig flotte. Et av mine favorittbilder er bildet ditt av Anja som jeg mener er et blinkskutt. men mange av portrettene dine er veldig bra, montasjene og.

Hilsen
Morten
Espen S.

For å si det kort; dette var virkelig fett! Det går rett hjem hos meg. Og ja, dette har fått ufortjent lite kommentarer. Synd at mange som virkelig legger mye arbeid i bildene og gjør noe spesielt ut av dem blir litt oversett til tider.

Jeg får assosiasjoner til gamle bilder, og litt Jan Saudek-aktig stil, selv om dette er mye renere.
Jacob V.

Hei, Morten

Dette her er kunst for meg også. Synes også det blir litt vanskelig å kommentere dette bilde, men jeg skal forsøke likevel. Det kommer ikke akkurat til å bli den mest konstruktive kommentaren....

Flott komponert og godt jobbet. Det er en pitte liten sak jeg vil pirke litt på. Det er at håret forsvinner nesten litt på ryggen. Uansett.... her har du virkelig jobbet godt. Inspirerende for oss andre.


Mvh

Jacob
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu