- 0 -
Enda et eksperiment. :) Jeg prøver å formidle noe her, men vil gjerne høre din tolkning av bildet for å se om jeg er inne på noe eller ei.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-21 00:13:14
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger556
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234573} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Torbjørn K.
Dette synes jeg ble spennende, spesielt med den noe krakellerte himmelen. Fin dybde og de grå-blå desaturerte tonene bidrar til å lage en fin stemning i bildet. Jeg synes kanskje dama og treet konkurrerer litt om oppmerksomheten i dette bildet, så jeg tror du hadde kommet bedre ut dersom du hadde valgt kun ett av disse elementene.

Torbjørn
Steinulf L.
Litt dyster stemning som treet er med på å fremheve på en fin måte. Gjennomført og behersket bruk av effekter. Dette synes jeg ble svært så severdig.
Stine J.
Tusen takk til dere to for kommentarer. :)

Torbjørn; Kanskje du har rett i at jeg skulle valgt enten treet eller jenta... Det er forskjellige bilder, slik at jeg enkelt kan fjerne jenta, men jeg syns det ble litt ''tomt'' da. Skal tenke litt på den. Takk for synspunktet ditt og hyggelig at krakellering og toner falt i smak. :)

Steinulf; Hyggelig det falt i smak. :)

mvh Stine
Tone A.
Hei Stine
Nå har eg sett på bildet fleire gonger og det er ordtaket: Hadde jeg vinger, så ville jeg fly'' som dett i meg for kvar gong. Det er nå litt av mi tolking, og her står eg jo fritt til å tolka korleis eg tolkar bildet. Men sidan det ligg på bildekritkken må det jo verta litt meir enn tolkinga.
Det er eit frodig landskap med litt dybde bakover, pga vegen og alle trea bakerst. Heile bildet er litt dystert pga det store treet som dominerar bildet, den tunge himmelen, krakelleringa som gir bildet uttrykk av å vera eit gammalt bilde, og det triste uttrykket på jenta saman med dei mørke kleda.
Pirket er at her skulle det ikkje ha vore asfalt pga uttrykket av eit gammalt bilde. Dessutan er det store treet og jenta for nær plasserte. Ho kunne vore meir i forgrunnen. Og med meir forgrunn ville ho dominera bildet meir med sin positur og og sitt uttrykk. Kleda forsvinn litt med sine detaljar, men flott lys på ansiktet. Jenta ville eg ikkje ha fjerna pga at det er ho som gir bildet ei meining.
Du er flink med svart/kvitt bilde, eller spiatonar ser eg også for meg at bildet kunne ha vore i pga uttrykket. Elles eit flott arbeid med fine fargetonar og eit flott utsnitt. Ktreativt og kjempebra jobba.
:) Tone
Odd E. k.
Hei SSTine!

En noe dyster stemning, der himmelen er oppstykket og er i ferd med å revne. Lyset far himmelen er skarpt og blender oss nesten. Dette fremmer vegitasjonen med trærne meget bra. Stien går strakt innover i bildet som sikkert er en rettesnor til noe. Jenta på bildet virker spørrende og noe betenkt. Skal jeg følge stien innover eller hvordan skal jeg komme meg ut av dette landskapet. Kanskje ekteskapet har gått i stykker, der hun ønsker å befri seg fra noe, alt er bare S/H, hvem vet, bildet er i alle fall i ferd med å gå i stykker. Det er mine tanker med dette bildet.

Mvh

Odd E.
Stine J.
Tusen takk til dere også, Tone og Odd E. :) Setter stor pris på at dere tar dere tid til en tolkning av bildet også.

Tone; Jeg ser hva du mener med at jenta godt kunne vært mer løsreven fra treet. Jeg legger ut en ny versjon der hun er så langt i forgrunnen som det går an uten å kutte og hvor jeg har flyttet henne mer til høyre i bildet og gjort henne litt større ift. resten. Jeg har også forsøkt å lysne klærne hennes litt. Takk til deg. :)

Odd E. Spennende tolkning. Setter pris på den. :)

mvh Stine
Tone A.
Hei Stine
Eg likte versjon 2 best der jenta er lengre borte frå det dominerande treet. Nå er det ho blikket fell først på. Skulle bare ønska du hadde litt meir i forgrunnen.
:) Tone
Andreas S.
Hei Stine

Dette her var annerledes og bra! Det tekniske arbeidet er det ikke noe å utsette på. Hva det er du ønsker å formidle aner jeg ikke, men tipper det ikke er noe fasitsvar på det:) Kreativt er det iallefall!

Mvh. Andreas D.
Odd Tore S.
Så mørkt, dystert og krakelert dette er går tankene mine i retning av Nattens dronning som ung.
Men hvorfor skulle hun være grønntonet med litt rødskjær i hjørnene? Det blir litt mer Deadly Ernest stil, grøss, men med et smil. Ikke vite, men om jeg konverterer til gråtoner blir bildet for lyst og kontrastløst som det er nå. Men så er det vel heller ikke Nattens dronning som er svaret.
v2 gir mest oppmerksomhet på modellen, men hvorfor trår hun nesten på kanten av bildet og heller mot høyre?
Jeg tror at dette blir for avansert for meg, men det var i alle fall artig å strekke litt på fantasien!
Odd Tore
Bergliot E.
Flott arbeid lagt i dette bildet. Syns også av v2 ble best. Hva du prøver å formidle er ikke godt å si, men tankene mine gikk i samme retning som det jeg etterpå leste på kommentaren til Odd E. Bildet kan vel formidle mye, alt etter hvilke sinnstemning man selv er i det øyeblikket man ser på bildet. Sånn har nu jeg det iallefall.

Bergliot:)
Stine J.
Tusen takk til dere siste også. :) Setter stor pris på dem.

Odd Tore; Alltid en fornøyelse å lese kommentarene og tankene dine. ;)

mvh Stine
Espen A. I.
Nei, det viser endel klippoglim her, særlig med jenta - som også konkurrer med oppmerksomheten med treet, noe som jeg ikke klarer å sette meg til ro med.

mvh Espen
Stine J.
Takk til deg også Espen. Hmmm.... Klipp og limspor? Jeg ser dem ikke. ;)

Jenta og treet som konkurrerer derimot ser jeg poenget med.

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu