- -
Et eksperiment. Vil svært gjerne ha din mening om bildet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger668
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233861} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Oda Lystrup H.
jeg synes du er flink.
farger og kontraster flott.
intenst.
ville gjerne hatt mer rom under modellen, og heller kutta litt i toppen.

Oda:)
Steinulf L.
De gotiske buene dannr en dramatisk og fin effekt. Ellers enig i at det bør være mer rom under modellen og mindre oppe. Stort pluss for å lete frem en annerledes setting.
Eivind B.
Jepp, en fantastisk portrettlocation, som du har utnyttet bra her. Teksturen rundt vinduet skaper en nærmest glorieartet utstråling fra modellen, som har et spennende uttrykk. I tillegg til det de andre påpeker om at det er for trangt nede, ville jeg dempet lyset en tanke i selve vinduet, som forstyrrer en del. Ellers tiltalende arbeid dette. Mvh eivind
Helge R.
Bra blikk, bra plassering, flott location, jeg liker komposisjonen, bildet trenge så pass med luft. Enig med Eiving, lyset igjennom rutene blir litt vel mye. Totalt helt topp, hilsen
:)Helge
Erik J.
Fint utført, siden du har kategorisert bildet som manipulasjon regner jeg med at du har satt inn modellen, og det er så fint gjort at jeg ville neppe tenkt at det var ''utført''. Fin effekt med vinduet bak, jeg sjeneres ikke av lyset, men ville vurdert å gjøre det jeg oppfatter som tak/vindski i nedre venstre rute mer diffust. Bra!
Kjell Sigurd S.
En velkjent ung kvinne i vakre omgivelser. Tøft. Passe ute av sentrum på bildet men litt trangt nede. Litt mye kontrast på jenta synes jeg. Men severdig resultat.

Kjell S
Bergliot E.
Godt utført arbeid. Flotte omgivelser som kanskje ville blitt enda bedre komposisjonsmessig om det var mere av bildet under jenta. Syns uansett du har gjort en flott jobb som ikke kan syns merker etter manipulasjon.

Bergliot:)
Andreas S.
Heisann

Annerledes og meget severdig! Liker denne settingen, det er et eller annet med lyset her som gjør susen. Så min mening er absolutt positiv, gjetter at settingen er en gammel kirkeruin eller noe. Spennende og godt utført!

Mvh. Andreas D.
Stine J.
Tusen takk til dere. :)

Jeg er enig i at bildet er litt trangt i bunnen og at det tåler en kutt oppe. Skal se om jeg får laget en ny versjon en dag når jeg får tid.

mvh Stine
fiona s.
flott bilde.er enig med de andre mommentarene med utsnittet.
men dette er min stil. med en så flott bakrunn kan man også lage enda mer drama med modellen.
hvor er dette tatt?
fi
Jan Frode A.
Bildet faller i smak. Du har fått fram en fin balanse mellom jenta og miljøet, mye på grunn av lys, farger og ikke minst plassering av jenta forhold til vinduet. Hvelvingen over lager en fin innramming, og her kan en ane fargetoner som går igjen i klær og hudtoner hos jenta.

Litt snaut nede, men oppe må der være høyde. Et evnt. kutt litt ned for å fjærne den skrå linja en aner like under bildekanten.

mvh Jan Frode
Camilla S.
Hei

Kjempekult!
Intenst og skarpt, synes ideen din faller i smak hos meg.
Ville lagt til en halv cm med luft i bunn av bildet, ellers mørke toner som er flott behandlet. Synes du er flink jeg:)
Artig å se at du kan bruke datteren din som modell i mange sammenhenger, hun er fotogen;)

-Camilla
Espen A. I.
Ordene intens og skarpt er nevnt og det sier jeg meg enig i, men her synes jeg også at komposisjonen blir helt vrang og feil, omvendt oppned om du skjønner.

mvh Espen
Brita Helen E.
Hei!
Et spennende og annerledes bilde som jeg synes du har utført på en veldig bra måte.
Fine konstraster i bildet og en fotogen modell.
Jeg ville kanskje ha kuttet litt i toppen,og heller hatt mer luft under modellen. Ellers er dette krativt og flott utført!

Mvh Brita...
Torbjørn K.
Super dybde og innramming av modellen. Jeg synes bildet heller noe mot høyre, og så kunne jeg tenke meg litt mer luft under modellen. Ellers er det meste veldig bra!

Torbjørn
Stine J.
Tusen takk til dere siste også. :)

Fiona; Bildet er satt sammen av 2 bilder. Bakgrunnen (altså vinduet) er på Utstein Kloster på Mosterøy utenfor Stavanger.

mvh Stine
Odd Tore S.
Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne her.
Settingen minner meg om datter Kristin i foran vinduet i karnappet i Whistler, yndlingsplassen hennes hvor hun kveilet seg opp og koste seg fordervet alene eller sammen med oss etter eget ønske.
Men ansiktsuttrykket var et annet.
Jenta her har et mer poserende uttrykk, et snev av skepsis, mest av ikke til å bli klok på. Passer hun inn her? Tja? Hun blir ikke en del av en historie for meg, så posere blir konklusjonen. Sikkert OK kunstnerisk sett, jeg har liten peiling på slikt.
Jeg vet at dette er et sammensatt bilde, men det er teknisk dyktig gjort, og ikke noe jeg henger meg opp i. Bortsett fra at jeg ikke får tak i sammenhengen.
Ellers synes jeg at utsnittet er litt trangt i bunnen og litt vidt i toppen.
Odd Tore
Stine J.
Tusen takk til deg også Odd Tore. Setter som vanlig pris på kommentaren og assosiasjonene dine. :)

mvh Stine
An-Magritt L.
Hei. Likte dette bildet veldig godt. Buen og plasseringa av jenta fungerer så bra. Eneste jeg kunne tenkt meg er litt mere luft under jenta. Ellers likte jeg kontrasten godt. Rett og slett veldig fint.
;) An-Magritt
Avsluttet .
Hei igjen
Meget bra PS-arbeid du har utført her. Litt mer luft i bunnen er nevnt, noe jeg også ville hatt. Klesvalget (din datter går jeg ut i fra) passer veldig godt inn i bildet. Godt gjennomført!

JanR
Stine J.
En noe forsinket takk til dere siste også. :)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu