Busy
En travel førjulsdag i et kjøpesenter i Aberdeen.
Utstyr
  • Canon Powershot S45
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232950} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Andreas S.
Hei

Her var det bevegelse ja! Det som fanget min interesse var de to linjene som krysser hverandre nede i høyre bildekant! Likte dette;)

Mvh. Andreas D.
Erik J.
God ide, flott komposisjonsmessig med rutesystemet, fin busyeffekt med uskarphet på menneskene. Litt minus for at personene oppe/høyre ikke er i helt innenfor bildet, og kanten nede venstre. Det flotte skråstilte rutemønsteret, som gir en fin effekt, ville kommet enda bedre til sin rett hvis ikke bildekantene ble brutt.
Jan Frode A.
Jeg har absolutt sansen for utsnittet og formatet. Jeg liker bevegelsene og linjene i bildet. Personen en såvidt aner i høyrekanten, gir spenning. Det samme gjør den grønne fargeklatten av en bærepose.
Jeg blir ikke helt fortrolig med nedre venstre hjørne. Utsnittet må være som det er, så et alternativ kan være å evnt. bruke kloneverktøyet.

mvh Jan Frode
Arne S.
Jeg vil kalle det et nesten-bilde. Ideen er god og komposisjonen ok. Likevel er det ikke helt i mål. Kanskje ville det vært bedre med en stillestående, skarp person i det åpne feltet, som snudde seg.

:)
Avsluttet .
Hei Stine
Liker det jeg ser her. Du har valgt et godt utsnitt med kvadratene i gulvflisene i slik vinkel.
Med lang lukkertid for du fint frem effekten av travelhet i et storsenter.

Meget bra.

mvh arild
Nina S.
Min tanke var også å ha noe fast , skarpt og/eller stillestående for liksom å samle bildet, lage kontrast til bevegelsene og også sånn å få forsterket bevegelsen til de andre personene.
Men ikke verst, fint kraftig kryss i nedre høyre hjørne.
Mvh Nina
Odd Tore S.
Travle mennesker som haster gjennom livets sjakkspill?
Jeg synes at dette funker, også de avkuttede personene som er på vei ut av og inn i bildet.
Odd Tore
Stine J.
Hei og tusen takk til dere for kritikker. :)

Ser det er delte meninger om både utsnitt og feltet nede i venstre hjørnet. Jeg har mange opptak fra stedet, både med alle personene pent plassert innenfor bilderammen og uten den kanten nede i venstre hjørnet. Likevel var det dette jeg personlig likte best, jeg syns det har endel spenning som noen av dere er inne på. Bra at noen ser det samme som jeg. :) Til dere andre; Synspunktene deres er viktige til neste gang jeg skal ut å fotografere noe lignende og setter dermed like stor pris på. :)

mvh Stine
Ketil K.
Fin kameravinkel og linjeføring. En menneskelige og handlingsmessige kontrast og motsetning savnes og ville løftet bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu