Sollys
Dette er tatt på Forsand, tidlig en formiddag.
Jeg likte bildet - ikke gjort noe i photoshop.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-02 17:42:11
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger489
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231351} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Jan Frode A.

Ser at dette er første bildet ditt på foto. no, så velkommen skal du være.

Lyset og bakgrunnen er nydelig, med fine farger og mykhet som blir forsterket av lys- og skyggepartier. Men jeg blir ikke helt fortrolig med utsnittet. Hvis du beskjærer et stykke nedover ifra øvre bildekanten, til like nedforbi tretoppen i høyresiden, slik at du kutter bort himmelen, vil strålene fra lyset bli ytterligere forsterket og gi et mye bedre helhetslig inntrykk.

mvh Jan Frode
Oddrun B.

Flott lys som gir en god stemning i bilde. Ville ha kuttet vekk himmelen, bilde blir mer harmoniskt uten den :)

mvh Oddrun
Gunn Karin O.

Tusen takk for tilbakemelding begge to.

Tipset mottas med stor glede. Lærer ikke uten å få hjelp til å se hva som kan gjøres.

Ha en fin kveld!

GK
Laurberg G.

Et dejligt stemningsbillede med strålerne der står ind over landskabet. Ved at følge den foreslåede beskæring tror jeg at sidder med et topbillede. mvh. lau
Avsluttet .

Nydelig lys i nydelig natur, du har fanget her. Liker det hvite i toppen, jeg da, synes at det gjør bildet mindre flatt og mer spennende å se på.
Gunn Karin O.

Hei Lau.

Tusen takk for kommentaren din. Jeg håper at bilde nr 2 på denne siden er som foreslått.

Hei Julie Cat.

Tuusen takk for tilbakemeldingen. Godt at vi har forskjellige smaker - ellers hadde det blitt kjedelig! Jeg er som sagt 100% amatørhobby eller omvendt... så jeg ser ikke alltid hva som er bra og hva som bør gjøres før det vises. Nå håper jeg at jeg lærer (noe jeg alt har gjort!)

Fine kvelden ønsker jeg dere.

GK
Anders N.

Idyllisk stemning må jeg si. Jeg er enig i at himmelen muligens burde ha blitt croppet vekk slik at solstrålene blir enda mer fremtredende.

Uansett, et meget stemningsfylt bilde. Velkommen til foto.no
Monika Frisvold V.

Hei Gunn

Dette Bildet er kjempe fint... fin komp, å lyset var kjempe fint, som gir bildet ditt fin stemning...litt mystikk...
Ser du er ny på foto.no og ønsker deg velkommen...:)
mvh monika
Bjorn F.

magisk og spennende lys, v2 ble helt toppers.
Hilsen Bjørn.
Gunn Karin O.

Kjære Anders og Monika (tar dere begge under ett)

Tusen takk for koselig tilbakemelding. Det var med sommerfugler i magen jeg la ut disse bildene - men jeg lærer ikke uten å få noen tilbakemeldinger.

Ha en fortreffelig kveld.

Hilsen Gunn Karin



Oddrun B.

Helt topp nå :)

mvh Oddrun
Gunn Karin O.

Takk Oddrun.

Så kjekt. Det er så gøy å få slike kommentarer at jeg helt glemmer andre ting. Her er det store muligheter å lære mye nytt.

Vennlig hilsen Gunn Karin
Avsluttet .

Flott stemningsfylt bilde:) Jeg likte det!!
Du kunne fått ett enda bedre bilde om du hadde gjort noen få justeringer i Photoshop. Sette litt fargejusteringer og laget det litt skarpere:)
Gunn Karin O.

Hei Elisabeth.

Tusen takk for tilbakemeldingen. Er litt mye grønn vedr. photoshop og fargejusteringer. Må vel hoppe på et kurs en kveld. Det fulgte med et Elements2 med pc'en da jeg kjøpte den - det brukte jeg nå nettopp da jeg beskar bildet.

Men, vi lærer så lenge vi lever. Tips mottas med tusen takk.

Vennlig hilsen Gunn Karin
Rune S.

Et nydelig landskapsbilde med englelys. Jeg er enig med Elisabeth over angående litt justeringer i PS. Liker bildet meget godt!

Mvh
Rune S
Gunn Karin O.

Tuuuusen takk Rune.

Føler meg helt overveldet over all kommentar jeg har fått.

Smiler fra øre til øre.

GK
Wenche J.

Hei Gunn Karin.
Her har du jammen skapt et aldeles nydelig bilde. Lyset og fargene spiller hovedrollen her synes jeg. Jeg liker spesielt versjon 2:) Velkommen til foto.no.
Mvh Wenche
Gunn Karin O.

Hei Wenche.

Tusen takk for flott kommentar. Jeg har blitt veldig overrasket over responsen jeg har fått. Kjekt å ha tatt steget inn på Foto.no

GK
Odd E. k.

Hei Gunn Karin!

Et flott stemningsbildet der sollyset lager fine skyggerstråler ned i landskapet. Flott komponert, der terrenget i forgrunnen med furuene er opplyst og samtidig gir fine kontraster til bakgrunnen. Flott bakgrunn der trærne gir fine tegninger og former i tåkehavet.. Versjon # 2 ble best uten hommelen. Flott levert Gunn Karin!

Mvh

Odd E.
Gunn Karin O.

Hei Odd E.

Tusen takk for tilbakemeldingen! Jeg er enig med at nr 2 ble myyyye bedre en første utkastet. Takk så mye til de som var inne og tipset meg.

Er og veldig ydmyk over all den gode tilbakemeldingen jeg har fått. Nå har jeg litt mer konkret å forholde meg til når jeg er ute og tar bilder. Å bli for kritisk kan gjøre at en mister akkurat DET blinkskuddet -men litt etterredigering kan gjøre susen!

Nok en gang - tusen takk for kommentaren.

vennlig hilsen
Gunn Karin
Inge S.

Hei.
Det første jeg tenkte på når jeg så dette herlige motivet var at
her må det kuttes i toppen og så har du gjort det:-)
Dette var bare flott.
Godt jobba.

Mvh Inge
Ole-Kristian T.

Slutter meg til de andre her, dette var virkelig et blinkskudd, og jeg gratulerer deg med en knalldebut! Veldig gøy :) Bildet ditt hensetter meg til et eller annet maleri fra nasjonalromantikken..det jeg liker best er de diagonale lysstrålene, den vakre fargekontrasten mellom trærne i forgrunnen og sollyset, og fargene/lyset i skogbunnen til venstre. Skogen i bakgrunnen danner en nydelig kulisse. Med beskjæringen i #2 ble bildet ditt..perfekt!
Gunn Karin O.

Hei Inge.

Tusen takk for tilbakemeldingen. Jeg lærer fort når jeg har så gode lærere her inne. Må bare lære å ''gå'' før jeg kan ''løpe''. Så mange gode tilbakemeldinger gjør veldig godt.

Ha en fin kveld.

GK
Gunn Karin O.

Hei Ole-Kristian.

Så kjekk tilbakemelding. Å ta det første steget inn i denne klubben var ikke lett, men så var det ikke så farlig som jeg trodde. Konstruktiv kritikk er godt å få - enten en liker det eller ikke. Ser her at det er hender som vil lede meg til å få et annet blikk på naturen ev. redigeringen.

Tusen takk til alle!

GK
Gunn Karin O.

Hei Ole-Kristian.

Så kjekk tilbakemelding. Å ta det første steget inn i denne klubben var ikke lett, men så var det ikke så farlig som jeg trodde. Konstruktiv kritikk er godt å få - enten en liker det eller ikke. Ser her at det er hender som vil lede meg til å få et annet blikk på naturen ev. redigeringen.

Tusen takk til alle!

GK
Terje S.

V2 ble en klar forbedring da høy lys er utbrent i himmel på v1. Flott lys og fin komposisjon. Stå på videre . Dette mestrer du.


Mvh Terje
Gunn Karin O.

Takk Terje.

Dette er lærerikt. Godt med tilbakemeldinger som kan gi meg tips og råd.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu