Kari #2
Bildet ble brukt som takkekort.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-22 11:34:02
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikon Nikkor 17-55 mm f/2.8G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1230
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229454} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Terje S.
Skal si du har vært heldig med modell valget. Hun har en utstråling som er en fryd for øye. Vakkert

Mvh Terje
Hans-Einar O.
Kjempefint takkekort som sikkert jenta og familien satte stor pris på, samtidig også de som mottok det.
Fotografen har gjort sitt til at dette ble vellykket, samtidig som Kari er ei frisk og naturlig jente som tar seg godt ut foran kamera.
Det bildet som passer minst inn er kanskje bunadsbildet, men det bør nok likevel være med.
Ønsker deg samtidig god jul!
mvh Hans-E
Remi J.
Ta vekk skyggen på rammene, så blir det litt ''renere''. Hilsen en grafisk designer :)
Remi J.
Ta vekk skyggen på rammene, så blir det litt ''renere''. Personlig ville jeg også tatt vekk teksten og heller skrevet det bakpå papirutgaven om nødvendig. Hilsen en grafisk designer :)
Anders Lea K.
Skyggen er grei, men hvorfor har du brukt forskjellig skygge bak det store bildet kontra de små? Teksten kan godt stå forann, men hvis man skal ha bildet i en ramme ville jeg personlig satt den på baksiden, eller under bildene slik at det kan fjernes hvis man vil.

Jeg sitter å spør meg selv om...er alle bildene helt ekte? Dvs. Har du vært ute å tatt de to bildene øverst til høyre, eller er det studiobilder plassert på en bakgrunn i PS? De ser veldig ''studio'' ut hvis man ser bort fra bakgrunnen, fargene på bakgrunnen er blassere en fargene på jenta. Litt uheldig kanskje.

Utrykket og resultatet av hvordan konfirmanten tar seg ut på bildet syns jeg er upåklagelig og er jo det som gjør hele kortet/bildet. Garantert fornøyde kunder med et slikt produkt :) Men så var det skyggen da...uff....
Trond H.
de to åpenlyse studiobildene er de beste, liker spesielt det nede til høgre. hoppebildet funker også ganske bra, sjølv om eg meiner å sjå tydelig at også dette er litt klipp og lim (korrigre meg om eg tar feil) Bunadsbildet er det som kommer minst heldig ut, stort sett pga valgt bakgrunn. Får den ikkje til å stemme i det heile tatt, ant pga et litt innlært syn av skarphetsdybde. Du har en velvillig og fotogen modell, hold deg på godfot med henne.. :-)

MVH TH
Pasi A.
Jeg støtter Remi angående skyggene, få fokus på bildene, ikke unødvendig krimskrams som skygger og tekst.

Ellers så tror jeg om dette skal forstørres opp i noe større enn a4 så er PS arbeidet for innlysende. Det er aldri så skarpe kanter på et menneske, men en liten Gaussian Blur på layer masken hjelper til å blande det mer sammen, kanskje litt mer på bunadsbildet enn på hoppebildet. Men om det bare skal brukes som et takkekort, så er jeg i tvil om en som ikke er øvd hadde lagt merke til det...

mvh, P
Kjetil S.
Hei!

Takk for en hyggelig prat på ferga!:)

Er vel et meget vellykket takkekort dette. Bunadsbildet og hoppebildet ser dessverre litt kunstig ut(?) Absolutt bedre uten skyggene. Jeg synes naturlig lys er bedre enn blitz, men det duger vel ikke her. Synes du har lykkes med å få fram gode hudtoner.


God Jul!

mvh Kjetil
Oddbjørn W.
Alle bildene er tatt i studio, og bakrunnen på hoppe- og bunadsbildet er således lagt på etterpå. Kjempefint at dere påpeker at dette kunne ha blitt utført bedre, for jeg har vel gått meg litt vill i alle godordene om dette bildet.

Remi: Jeg er nok ikke enig med deg ang skyggen som du mener bør fjernes. Jeg synes det gir bildet/kortet som sådan mer liv og dybde, men dette er vel strengt tatt en smaksak. Men jeg har allikevel lagt ut en ny versjon uten skygger. Så kan enhver dømme selv.

Anders: Skyggen er vel den samme, men jeg har vel kansje vært bittelitt unøyaktig på sizen. Ang. tekst så passet den veldig godt ettersom kortet skulle være på 15 x 15 cm. Derfor ble det slik. Og ja; både konfirmant og foreldre var godt fornøyd.

Trond: Koselig du ''stakk innom''. Og dine observasjoner er helt korrekte ang klipp og lim ja. Og jeg har notert hva du skriver, og hvilket bilde du likte best. Skal nok gjøre mitt beste for å holde meg på godfot med henne ja.

Pasi: Du har et viktig poeng: Bildet skal IKKE opp i A4-str, men kun i 15x15, og dermed vil vanlige folk ikke reagere som dere gjør - noe de heller ikke har gjordt.Takk for gode tips.

Kjetil: Selv takk for en hyggelig prat ja. Trivelig! Jeg merker meg hva du skriver, så takk skal du ha. Ble det mange bra bilder på Ona Fyr da?

Takk til Terje og Hans-Einar også. Og når dere fremhever modellen sier jeg: Modeller som dette er enhver fotografs drøm!

God Jul til dere også!


John B.
Hei Oddbjørn!!
Flott jente, og flott bilde.
Når det gjelder skyggene så synes jeg de bør være der. For min del er det vel det bildet der jenta hopper som ikke ser helt godt ut, men for all del det er ett takkekort av høy kvalitet dette.
God jul til deg forresten...
John B.
Oddbjørn W.
Hei hei John B: Mange takk for kommentaren. Har merket meg det du skriver både ang. enkeltbilder og skygge. Trivelig at du likte bildet.

Fortsatt God jul, og ha et Godt nytt år!

mvh
Oddbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu