~ Rune ~
Idag var jeg bare hjelpegutt i studio til han karen her (og sneik meg til et foto mellom 2 shoots). Rune står for lyssettingen, synes den er spennende, men i mitt foto savner jeg knerten i venstre øye, samt er nok en anelse for hardt lys fra venstre side...vad tycks?

Rune har en imponerende portefolio her på foto.no, han er elev ved FAMU Department of still photography i Praha/Tsjekkia. Anbefaler absolutt å sjekke ut bildene hans.

http://foto.no/cgi-bin/bruker/minside.cgi?brukerid=26023
Utstyr
  • FujiFilm S3 PRO
  • Nikon 85mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/125s
  • FilmtypedISO-100
  • Nei
  • Annetstudio, blitzsystem, svart bakgrunn, 2 fotografer, 1 digital kamerat og en svensk mellomstor analog kamerat. Lyssetting av Rune E.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger540
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229288} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Knut-Inge J.
Har du sett....thumbnailen satt rett i fleisen på meg før eg fekk sett kven fotografen var. Kraftfullt portrett. For eit blikk du har fått fram. Skorter bitte litt på lyssettinga i et eine auge (som du nevner), samt litt i øvre del av håret. Er vel kanskje også litt kvass lyssetting ytterst på høgre kinnet. Men heilheten er drivande god. Dette samarbeidet bør det jo bli meir av.....
Peter M.
:-D takker for det Knut-Inge. Var veldig gøy å være med på oppgavene han jobber med nå. Spennende. Vi er nok enige om det tekniske, men jeg måtte bare legge ut dette endog, som sagt, her er det blikket som teller for min del. Skal nok ta en ny tur i studio i løpet av jula, kanskje du blir med oss?

I samme slengen vil jeg ønske alle her på foto.no en god og fredfull jul. Takker for hyggelige tilbakemeldinger gjennom året, masse gode råd og fin fin kritikk. Mange av dere gir meg stor inspirasjon og visuell glede!

mvh. Peter
Knut-Inge J.
.......blir gjerne med.....
Avsluttet .
Føler jeg ikke kan legge til så mye annet enn det som er sagt, med lyset i øyet osv. Jeg liker Den harde lyssettingen, passer til personen med sjegg, piercing og hettegenser. Det blir litt røffere med litt skygger. Jeg føler bildet er litt presset inn i venstre kant, det burde vært litt mer luft der.

God jul til deg også!
Jeg ønsker meg studioblitser til jul ;)

mvh
perarne
Peter M.
Hehe ser for meg hvordan nissen strever med å presse studioblitzene ned pipa. Men hvem vet, kanskje du har vært supersnill i år ;-)

Takker for synspunktene, mer luft i venstre kant er notert.
Ketil K.
Kontrast i et bilde er fint det, men her synes jeg det blir litt tilfeldig hvor skyggene havner. Særlig den mørke pannen får jeg ikke helt til å stemme, skyggedraget langs nesa er jeg heller ikke helt begeistret for. Det blir dessuten litt svak markering av avslutningen på hår og detaljering på venstre side, selv om skulderen så vidt er synlig. Bra blikk, (selv om som du nevner ikke har fått lysfangst i det ene øyet) men ser litt reservert ut i uttrykket. Glidelås og hullringer tar litt oppmerksomhet. Øynene med omland blir litt mørke. Men dette er totalt sett meget bra som lærerikt eksperiment med lyssetting.
Peter M.
Hei Ketil, setter stor pris på kritisk og granskende blikk fra deg :-) Alt er notert bak øret. Skal prøve på enkelte forbedringer neste gang jeg er i studio.

God jul til deg og et riktig godt nytt (foto) år!
Avsluttet .
du godeste... Jeg må ha lagt på meg etter all den frityrstekte maten jeg spiser i praha...

Og hvor har jeg piercing?
Peter M.
haha Rune :-D Stusset litt på det med piercingen jeg også...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu