Silence is golden
I utgangspunktet var dette et helfigur bilde av meg selv, men siden jeg har fått meg photoshop så ble jeg sittende å pusle med det for å øve meg på PS. Dette ble resultatet og jeg synes det ble ganske et kult bilde.
Jeg synes dette ble kult, småsykt å se seg selv uten munn og nese. Budskapet silence kommer fint frem på den store lyse flaten og fonten kledde dette bildet, eller omvendt:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHehe, tja... Har vel brukt absolutt alle verktøyene i PS på dette bildet. Teknikk: Lek med bildet til du får til noe tøft:)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger416
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226691} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Mats Hage E.

Veldig bra bildebehandling. Det er stilig med et så hvitt bilde, hvor ansiktet og bakgrunnen glir over i hverandre - og kun øynene og teksten er synlig. Etterbehandlingen av ansiktet er virkelig bra - du har fått til gode overganger mellom ''ekte'' ansikt og ''tomt'' ansikt. Der nesen skulle vært. Slik du sier, passer denne tekstfonten til dette bildet, men du burde prøvd å implentert teksten bedre i ansiktet. Det er veldig tydelig to forskjellige lag i bildet. Jeg kan ikke nok om etterbehandlig til å få til slik selv eller anbefale en teknikk, men jeg tror det ville vært tøffere om teksten var ''en del av ansiktet''.
Kenneth Andre Kribe L.

Det har du rett i... Skal prøve meg frem litt også legger jeg ut en modifisert versjon om jeg får det til.
Takk for god tilbakemelding:)
Avsluttet .

Et stilig bilde som kan gi mange forskjellige tanker:-)
Hilsen Tone!
Wenche J.

Et helt spesielt bilde. Meget bra utfoert. Liker godt fargenyansene i teksten og oeynene som finner hverandre i det ''tomme'' ansiktet.

Faar litt frysninger nedover ryggen naar jeg ser paa bildet. Hadde dette bildet vaert cover paa en bok saa hadde jeg kjoept boken med en gang. Hadde da trodd at det var en meget spennende bok, he he. ''Silence of the Lamb'' osv. Fortsett aa ''pusle'' med PS. Gleder meg til neste bilde.
Mvh Wenche
Odd Haakon A.

Stilig bilde! For å pirke så hadde jeg retta det opp litt mer, og brukt en helt svart farge på fonten.
Avsluttet .

Stilig bilde, synes det diskré lilla under øynene gjør seg veldig godt. Må innrømme at jeg ikke er direkte overbegeistret for teksten du har ''slengt oppå'' bildet, den ser litt malplassert ut... kunne kanskje vært litt gjennomskinnelig eller helst fjernet helt, blir litt smør på flesk. Men det er et kult bilde, absolutt!
Avsluttet .

flott bilde kenneth!:)

liker at kun øynene og teksten er synlig.
Kanskje du skulle begynnt med design i steden? ;)
Gleder meg til du har fått ferdig det neste, det blir sikkert kanon det også.

Lill-Ann
G. Hanna W.

He he
Dette likte jeg, jo her har du herja godt i PS.
Men når resultatet blir snasent så hvorfor ikke!
Gleder meg til mer!

Mvh G.Hanna
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu