Infected Minds.
FORHOLD:

Ehm. Uff, blir litt mye å forklare, så jeg tar den korte v. Temaet er miljø. Forurensing. Personen står der og ser på den mørke industrien, han føler seg liten (både i forhold til bygget(virkemiddel) og at han føler at han ikke strekker til med sine ord. Han er lei av at noen personer skal ødlegge verden han bor i. Dette er den korte v. Vet ikke helt om jeg klarer og skrive ned alle tankene jeg har rundt det.

Kritikk?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger247
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221687} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Julie E.

Hallo der ute!
Har sett litt på bildene dine, og DU VERDEN HVOR MYE BRA!!!!
Egentlig burde jeg ha ventet litt med å skrive denne kommentaren for jeg blirm faktisk ganske forbannet over at mange av dine bilder har fått så få kommentarer. Enkelte riktig gode bilder er ikke kommentert i det hele tatt. Man kan jo selvfølgelig si at mange av dine bilder ikke er så enkle å finne ord til, MEN dine bilder fortjener oppmerksomhet. (nå er dette også kritikk til meg selv, da jeg ikke har kommentert dine bilder før, tror jeg)
Puh! Så var det sagt! :)
Til bildet ditt: uten forklaringen din, med bare tittel, hadde jeg tenkt psykiatri. Kanskje også uten tittel. Det er en fantastisk god nerve i dette bildet. Denne menneskeskikkelsen dirrer av følelser. Om man tar vekk alt annet enn figuren, er det fortsatt masse futt igjen i bildet. (ikke det at jeg mener du burde kuttet der, men jeg syntes bare det var srtig å sjekke om denne personnen måtte ha mye å støtte seg på for å utstråle alt den utstråler)
Selv om jeg her ikke kommer utenom psykiatri, mens du egentlig har tenkt miljø, synes jeg du på en flott måte har tatt tak i de mijømessige traumer som påføres oss mennesker i det samfunnet vi lever i. Veldig veldig bra!!
mvh Julie
Kim S.

Et utrolig stilig bilde. Bra gjort hvordan du klarer å få bildene så følelsesrike. Jeg klarer egentlig ikke finne noe særlig som trekker dette ned, for det falt rett i smak hos meg! Hvordan personen var satt nederst i hjørnet noe beskjært og bygningen som heller litt til venstre, og ja, er bare et utrolig bilde. Bra jobbet.
gjort en del i photoshop?

Mvh Kim
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu